Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cayman

Barbora 10
Ahoj, no mna by to ani nenapadlo ist sama, ja som strasny bojko, radsej ani nezakaslem nech sa mi nepohnu :) ta kamoska ma primitivneho chalana, cize musela si to sama odsoferovat z bajkalskej do petrzky. teraz rodila a takisto sama isla do porodnice a sama spat na druhy den...prsia ju vobec neboli, ale s kojenim mala problemy. nejak sa jej zaseklo mlieko ci co a to myslela ze umre od bolesti. ja som dnes volala trskovi a v piatok idem na konzultaciu takze som strasne zvedava :))))

barbora10

adelaide

vela zien aj tu v galerii ma krasne spravene prsia a vkladane implantaty spod prska a tu jazvicku maju tak krasne skrytu,ze ju absolutne nevidiet.v takom pripade by to ani mne nevadilo,ale pri prsiach malinkych,kde sa ta jazva nikdy neschova v podprsnikovej ryhe,tak tam je ta vyhoda rezu pazuchou.

maria1113

adelaide, ja už mám odloženú aj colu, to je hrozné so mnou, už som nachystaná, ako keby som šla zajtra. Minule mi ju deti vydrúlali, tak som si ju musela pred nimi schovať. Neviem, či aj tvoje sú tak na colu,ako keby to bolo bohvie čo.

maria1113

zuzka, tak si to predsa niekto všimol, ja si myslím, že schovať sa to nedá, to by si musela nosiť len nejakú hrubú mikinu. Ja som tiež zvedavá na reakcie niektorých ľudí.

adelaide

barbora ja som strasne rada ze budem mat pod pazuchou...ale ked maju baby kde jazvu schovat tak preco nie pod prsom...ale mne by trcala ako baluchovej asi

adelaide

barbora ja som strasne rada ze budem mat pod pazuchou...ale ked maju baby kde jazvu schovat tak preco nie pod prsom...ale mne by trcala ako baluchovej asi

adelaide

zuzi : dobreeeee :o))no jasne ze je vsimava..a najma kednie je so svojimi spokojna..ja rovnako pozeram kazdej babe na kozy aj kamoskam a vsimnem si aj novu podprdu ktora ich zvacsi..hehe...
no a svokra si teda nevsimla nic, ani dcera? dcere to ale povies kedbude starsia nie..

barbora10

lenkea

presne ako pises ty.ani ja som rezy pod pazuchou absolutne necitila,vobec ma neboleli,ani som nevedela,ze tam mam nejaky rez.samozrejme,ze som sa prve dni snazila ruky nepouzivat,nenamahat sa,ale tak je to aj pri vkladani spod prska.ta bolest je podmienena tym,ze mas implantaty pod svalom a kazda cinnost,pohyb ruk,sed lah,vsade,kde co i len trochu napnes prsny sval je velmi bolestive,takze ta bolest nie je od toho,kde mas rez.