Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

barborka, mne doktor Červeň navrhol pri 400ml rez pod prsiami, tiež mi povedal, že v mojom prípade sa mu to bude robiť lepšie.

maria1113

lubs, ja som čítala, že jej to robili v ružinovskej nemocnici, ale meno konkrétneho doktora nebolo uvedené.

barbora10

takze este k tej rekonvalscencii.nasla som cely clanok a tam sa pise:

www.laurea.cz

zle som si to precitala,tam pisu,ze dlzka rekonvalescencie je rozdielna medzi gulatymi a anatomickymi implantatmi.

barbora10

bru

krv ti vezme obvodna.ale kolko budes platit,to ti nepoviem,lebo kazda tu spominala vzdy inu sumu.niektore tu dokonca spominali,ze mali predoperacne zadarmo.mna to stalo aj s internym 50eur.

bru

Ahojte kočky, koľko vás stálo interné a koľko vyšetrenie krvy?, už sa mi to blíži, , ale neviem tú krv vám brala obvodná alebo internista, Už som z toho nervózna najväčší strach mám o malého má 19 mesiacov a strašne je na mňa naviazaný, len by sa mojkal a roznášal..

barbora10

cayman

takze nakoniec som nasla toto:

Okrúhle implantáty sa ukladajú v drtivej väčšine pod prsný sval a rez je vedený v podpaží. Ďalšími variantami sú rezy okolo časti dvorca alebo v podprsnej rýze. Rekonvalescencia trvá obvykle dlhšiu dobu.

pri reze pazuchou mas dokonca rekonvalescenciu kratsiu.takze to zalezi len od toho,ako to bude tvoje telo vsetko zvladat:-)

maria1113

barbora10, ja som to tiež už písala, že Balúchová má hrozné jazvy, má ich kdesi na rebrách, naozaj nie moc vydarená robota.

barbora10

aby som to vysvetlila,nech si to niekto zle nevysvetli,ze som proti inemu rezu,to vobec nie!!!mne islo iba o to, ze moj nazor je,ze nech je rez kdekolvek,tak ta bolest nie je podmienena tym.