Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

cayman

vôbec nie si divna.aj s 300ml sú mnohe prsia krasne.ja len ze tvoje by isto vyzerali krasne aj pri viac ml,pretoze mas pekny zaklad.ja som tiez rozmyslala ako ty.mohla som dat aj viac,teda doktor vravel,ze sa zmesti aj viac,ale kedze chcem este raz kojit,tak tych 350ml uplne staci a potom raz...ved uvidis,co ti povie trska.ale ak ti aj on navrhne viac,tak byt tebou,tak menej nedavam,lebo mozes byt potom sklamana.a nemusis sa bat,lebo ani cerven,ani trska by ti neprirodzene mega gule urcite nespravil.

kozicka

lenkea

navyse sme vsetky zvyknute ako vyzeraju prsia pod oblecenim s pushupkou. Ale keby si behala predtym bez nej tak by aj tebe aj tvojmu okoliu tvoje prsia prisli velke.

kozicka

lenkea

vobec nebud sklamana, ja mam tiez 300 ML a som spokojna nemala som zaklad ziadny a mam mensie trojky, uplne su pekne a postacujuce. Teraz sa ti este budu vselijako menit, ale male ti urcite potom pripadat nebudu, uvedom si ze nosis podprdu co to riadne stahuje, skus si dat tricko bez podprdy a uvidis ze male niesu. Tieto pocity mas len preto ze vsetky tu hovoria o tom ako si treba dat vacsie a zaroven tvoje okolie ocakavalo ze ked silikony tak na Pamelu. Si ovplyvnena. Urcite su krasne a dostatocne velke, lepsie jak predtym no nie? :-)

cayman

ja som asi jedina v tomto divna :)
ale mam 27 a ked si vyratam ze kazdych 15 rokov budem musiet ist na reopku,este ziadny lekar mi nedal zaruku, ze ich budem mat na cely zivot. implantaty su sice dozivotne, ale telo si spravi svoje...a ked si dam teraz bomby, nechcem skoncit na 600vkach :)

barbora10

cayman

podla mna budes mat z tvojho zakladu krasne prsia.a ak ti červen radil viac,tak by som do mensich nesla,lebo isto budu vyzerat aj pri viac ml uzasne a prirodzeno.

lenkea

cayman som 17 den po op a uz teraz mam stavy, ze som si dala spravit male prsia(mam 300), priatel sice tvrdi,ze ma mojej malickej postave by vacsie prsia nevyzerali dobre, ale ja uz zacinam pochybovat. aj kvoli tomu, ze ini mi hovoria, ze su mensie, ako cakali.. ked mi zmizne opuch uvidime, ale budu to take B-cka, no ked mas siroke ramena daj na doktorov nazor,fakt...

cayman

lubs
ja praveze nechcem velke, aby ma zbytocne nevytahal. az po detoch pristupim na vacsie,aby mi vyplnili tu ovislu kozu :) ako mat aj modelaciu. neviem ci mi rozumiete :)

pred rokom mi Cerven navrhol 350 gulate, ale pozrela som si vsetky fotky v galerke a Trska dava vsetkym anatomy :( pod pazuchou rez nerobi urcite , preto skusim ist cez bradavku. ja mam 75A na cm to neviem, ale mam hrozne velke ramena, postavu ako venusa, nie tlsta, ale uzky driek, preto tie prsia tam velmi, ale veeelmi chybaju :) najradsej by som si dala 300ml, ale u cervena ma este aj sestricka prehovarala , ze budem lutovat. lebo doktor by mi dal aj 375 :)

tak potom napis ako si dopadla. ja si myslim, ze ked teraz mam iba prievan v podrde tak tych 300 mi bude stacit :)

barbora10

maria

asi zalezi dost od prs.a bolo tu uz aj dievca,ktorej povedal,ze jej moze spravit aj rez spod prska aj cez pazuchu,takze si mohla vybrat.

barbora10

lubs

no veru tu nie je ziadna ktorej robil trska rez spod pazuchy,takze asi ani ty nebudes vynimkou.mozno ze ti to tak spravi,akurat som fakt nepocula o nikom,komu by robil rez pazuchou.