Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

nazdar lia:o)

barborka aaaano uplne nevinne som to myslela...tak celkovo..ze rada chodis a reagujes..ja som rada..

lenkea - no vidis to...tak tak rychlo si zabudla...

lenkea

kozicka dakujem, zlata si :-)
je pravda, ze ta podprsenka riadne stahuje, uvidime, ake budem skusat velkosti podprseniek po troch tyzdnoch. a hlavne ako to bude vyzerat. aj priatel mi hovori, ze velmi rychlo som zabudla ake som mala male prska pred opkou, ze nech si pozriem fotky z dovolenky a hned si uvedomim ten rozdiel..

barbora10

adelaide

ci ty myslis sko celkovo,ze stale navstevujem toto forum???ahaaaaa,tak uz som v tom cela:-)))prepac,ale nejak mi to pomalsie dochadza:-)))no ja sem rada chodim.

barbora10

adelaide

neviem ako chapat tvoj prispevok.sa to tu rozoberalo,tak som o tom pisala.a ja som vôbec neni skusena.vse co pisem si len myslim:-)

adro03

Ahojte prosim Vas mozete mi poslat heslo do galerky? Zabudla som ho ,lebo ho mam ulozene v pc a teraz som na SK a nemam to heslo moj mail je adro03@azet.sk inac som v galerke dakujem velmi pekne

adelaide

teda chcela som s tym rezom= ze doktor vie..komu preco a co navrhuje...
barborka ty ako sa stale o tuto tematiku zaujimas...ta to stale bavi alebo co ta tak na tom drzi? ja som teda povdacna za kazdy tvoj prispevok skusenej ale vacsinou sa baby vytratia.

adelaide

maria ja a zaklad? ja mam zaklad na pravom prse. na lavom ziaden. cize sa aj obavam aby boli rovnake ale vraj budu..plus minus 2 mm...no presne..ved doktor vie...