Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

Ahoj dievcata, tak dnes ste toho popisali. ja len vam chcem trosku vyvratit tvrdenie, o tom reze zo spodu, ze ho vidiet ak nemas zaklad. vela zalezi ako ta zakreslia, ja som tiez nemala zaklad a jazvy mam presne na milimeter v ryhe. baluchova to ma strasne, zle rezane. ja som zas videla aj opky bradavkou zle urobene,bradavku mala potom ako zvlnenu, aj pod pazuchou som videla desne jazvy. ono to zalezi aj od toho aky je operater. ja som spokojna. sice je pravda, ze mam velky implantat, preto to mozno viac skryje.

korki

zuzkas, cayman, diky. no ved uvidime. veru si ja dohodnem oboch a pojdem na konzultaciu a potom sa rozhodnem. a ten cerven ma veru laka viac, nie len kvoli cene (myslim, ze 700 eur je dost velky rozdiel... a to s tym terminom je viac o stasti si myslim, ved uvidim. urcite hned poviem sestricke, ze akonahle niekto odriekne, tak pojdem.

cayman

korki

www.topky.sk-

rozdiel medzi T a C je asi 700eur, pretoze trska ma drahsie implantaty. ale cerven ma na vyber aj tie drahsie ako eurosilikony, len povedal, ze je zbytocne platit viac.

ja by som hned isla k cervenovi, operoval 9 mojich kamaratok, ale nemam cas cakat na termin :))) a praca trsku sa mi tiez paci, takze uz som sa rozhodla

zuzkas

ahoj korki.pokial chceš ísť radšej k červeňov kvôli tomu prístupu z pod pazušia,ale bojíš sa že voľné je až na jeseň.tak ja ti poviem,že konzultáciu som mala 17 septembra,temín som si rezervovala v auguste a dali mi opku na 19 január.myslela som že ježiš toľko čakať a týždeň po konzultačke mi volali,že sa im uvolnilo na 21.10.takže som už 9 týždňov po.takže od konzultačky len 1 mesiac a to som mala mať 4 mesiace.

korki

ahojte

cayman, ja sa stale rozhodujem medzi cervenom a trskom. ide o to, ze k cervenovi sa pod noz dostanem az na jesen a k trskovi aj skor, teda si myslim. a chcela by som , ci by sa to nestihlo aj do leta. uz nemozem vydrzat. som myslela, ze ta jesen bude v pohode, aj peniazky budu nasporene, ale fakt som uz riadne napasmana od vas...
tiez by ma zaujimalo, ci niektora nebola operovana u trsku v prievidzi, lebo pre mna by to bolo lepsie tam. len tiez neviem cenovo aky je rozdiel...
a neviete cenovy rozdiel medzi cervenom a trskom???
a dalsi problem mam, ze by som chcela rez pod pazuchou,kedze nemam ziadny zaklad a nebudem mi mat co zakryt jazvy. a teda trska ako citam, asi ani nerobil taky rez... ci???
diky baby, ze nam tu tak pomahate

ozaj a ta baluchova, to je ta zo superstar, barbara??? a to kde ste o nej citali, alebo videli, ake ma jazvy a pod. dik

tinda

barbora vidíš predsa len je rozdiel v tej rekonvalescencii:)myslím si,že aj tak každý doktor preferuje ten svoj prístup