Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

v čechách veľa robia najčastejšie rez bradavkou a pod prsia. Mojej sesternici z čiech povedal doktor, že rez pod pazuchou sa už ani nerobí, tak bola prekvapená, keď som jej povedala, že dr. Červeň u nás robí väčšinou tento rez.

maria1113

ahojte, aj ja som mrkla prská , tie prvé sa mi páčili viac. Nechápem ale , prečo v tom druhom prípade robili rez cez bradavku a dievča ešte nekojilo, lebo to vidno, že prsia nie sú kojené, nie je to riskantné pre tú babu do budúcna, keď bude chcieť kojiť?

barbora10

lenkea

urcite mas v tom pravdu,ale vela zalezi aj na chirurgovi ako ti to spravi.pozri si toto dievca.nemala takmer ziaden dvorec,strasne malinky a chirurg jej spravil rez bradavkou.vtedy sa jej to asi bude dost vidiet aj po zahojeni,kedze ten rez je vacsi ako dvorec.ale prsia su pekne!

www.omlazeni.cz

bianca003

barbora10
no naozaj sú super ja som si všimla že na omlazení majú baby často značku implantátov McGhan ...to je čo za značka? a že su aj omnoho drahšie ...

lenkea

ahojte baby, co ste robili, ked vas tak hrozne bolel chrbat? a kedy ste zacali spavat na boku? dnes v noci som sa zobudila na to, ako sa chcem pretocit na bok, ale prsko mi to nedovolilo.a hlavne viem, ze este nemozem, aby som si nieco neposunula..
co sa tyka tych jaziev, fakt ma kazda ine hojenie. velmi to zalezi nie len od operatera, ale aj od vlastnej koze, lekar moze zasit najlepsie, ako vie, ale jazvicka moze byt dlho viditelna, len je pekna..

barbora10

flow

tak veru ty mas rez tak krasne spraveny,ze tiez to nie je vobec vidiet.ked je sikovny chirurg a vie co robi,tak jazva je tak ako ma byt,nech je hocikde.a tiez som videla na omlazku viacej rezov bradavkou a bol to des,ale videla som medzi nimi aj take,ze to nebolo na tej bradavke vobec vidiet.ak sa to pekne zahoji,tak to nie je skoro nikde viditelne.

maria1113

rokytko, pošli foto prs a svoj nick na adresu e.uhrinova@gmail.com a na druhý deň ti príde link s heslom na vstup do galérie.

Rokytko

ahojte dievcata, ako sa dostenm do galerky? v stredu idem na konzultaciu k Jezovitovej, chcela by som vidiet nejaku jej pracicku :-) vdaka!