Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

dakujem kozicka, lebo zabudla som sa dr. opytat, ako je to s tym spanim. no skusim od tretieho tyzdna trosku polezat na tom boku, lebo tie bolesti su neznesitelne. dostala som aj vankus specialny, ale nepomaha, ked spim stale len v jednej polohe. no skusim dnes tvoje tri polohy a dam vediet, ci to ucinkuje aj na mna :-)
inak s tou velkostou prs mam fakt fazy, dnes sa mi zase zdaju velke dost :-)
kozicka ty aku velkost podprs si kupujes, ked mas 300? a mas velku medzeru medzi prskami, alebo ich das v podprs pekne k sebe?

kozicka

lenkea

ja som zacala spavat na boku az tak po 3 tyzdnoch, ale velmi malo a opatrne, lezala som jak dilino, ono ta to samo pusti, prah bolesti, predtym ked som to skusala, tak mi to ani neslo, bolelo to. Teraz 6 tyzdnov po spim v poho na boku, ale este to nieje ono.

Ja som si od bolesti pri lezani na chrbte pomahala polohovanim, raz som mala pod hlavou malo a ked ma to v noci zacalo brat, tak som si podlozila velky vankus pod hlavu a spala v polosede, alebo som si ten vankus dala pod nohy. Tieto tri menenia poloh mi pomohli "prezit"

lenkea

barbora10, no tak to fakt si mohol premysliet ten rez bradavkou, vyzera to dost zle. a pritom baba mala aky krasny zaklad..

maria1113

ahoj adelaide, kedy si objednaná na predoperačné? Ja idem 10.1, inak to nie je bohvie či ísť na testy po vianociach, musím sa začať trocha krotiť.