Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

zuzka, no mne je to teda jedno, nech to povie komu chce, určite si to všimne každý. S tvojimi svokrovcami je to horšie, sú starší a to by teda nepochopili. Moji sú rozvedení a nie som s nimi až tak často.

zuzkas

mne sa páčia moje už teraz,ale aj tak ešte čakám ako sa zmenia,lebo čo som videla,tak oni sa menia tak do pol roka,až do 9 mesiacov.

zuzkas

presne mária.môže byť akákoľvek vypchávková podprda aj tak to je vidieť,že tam niesu len prsia a je to škaredé.a pred tou tvojou švagrinou to budeš musieť kryť,ale aj tak si to niekedy všimne:-(,ale kašli naňu a na ľudí!hlavné je,ako sa ty budeš cítiť a manžel.mne už by to bolo teraz jedno keby sa to niekto dozvedel,ide mi len o svokrovcou,lebo sa bojím aby nedostali porážku:-(

zuzkas

presne mária.môže byť akákoľvek vypchávková podprda aj tak to je vidieť,že tam niesu len prsia a je to škaredé.a pred tou tvojou švagrinou to budeš musieť kryť,ale aj tak si to niekedy všimne:-(,ale kašli naňu a na ľudí!hlavné je,ako sa ty budeš cítiť a manžel.mne už by to bolo teraz jedno keby sa to niekto dozvedel,ide mi len o svokrovcou,lebo sa bojím aby nedostali porážku:-(

maria1113

ja som skúšala svojej sestre, už ich má šiesty rok a teda vyzerajú super, teraz sa jej ešte zväčšili, lebo začala užívať antikoncepciu, tak ich má ešte o číslo väčšie. Povedala, že jej sa začali páčiť až po dvoch rokoch.

zuzkas

každý chlap,kt.silikóny nedržal,tak si myslí že to sú gumy,kt.je cítiť a aj ja som si to myslela,ale to je blbosť.mám ich už mäkké,zajtra je 10týždňov od opky.pekne mi idú k sebe,pekne sa pohybujú a nieje vidieť že sú umelé a ani cítiť!zo začiatku vravel,že aké sú tvrdé,ale to aj ten sval sa potrebuje prispôsobiť,uvolniť.

maria1113

zuzka, ja som ich už všetky povyhadzovala, ale mám teraz takú jednu , vystuženú, ale vyzerá to hrozne v tričku, presne ako hovoríš, mne sa to zdá, že to ide akosi do špica, tak neprirodzene

zuzkas

mária skús si zmerať koľko máš cez prsia keď máš nejakú dobrú podprdu,kt.ti ich nadvihuje.ja som mala s vypchávkovou asi 88,ale ono to bolo vidieť,že ten tvar je taký zvláštny,že to niesu pekné prsia.