Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

čauko cocacola.do solárka môžeš,ale do pól roka by si si mala chrániť jazvy.inak ako sa cítiš,už ani nevieš že si bola na opke,však?:-)

cocacola3

baby ahojte dlho som tu nebola som 2 mesiace aj niečo po opke dnes idem 1 x do fitnesska pocvičit len spodne partie brucho a nohy ale mam na plane aj solarium myslite že už možem ist do solarka????

malachi

lubs
neviem kolko som mala pred, ale teraz nosim 75B-C, do niektorych beciek ich proste nenarvem aj ked tomu plne nerozumiem lebo podla tabulky by som mala mat Acka :) ale ja som predtym nemala na hrudi vobec vobec nic

martinka54

lubs
inak ja som uvolnila termin u trsku 10.1., lebo som ochorela. mozno keby si to stihla, by si mohla ist na moj
termin

kozicka

lenkea

daj vediet, typujem take C, minimalne, mozno aj D. Chod do Tesca, tam sa podla mojej skusenosti clovek potesi, maju tam nejake lichotive cislovanie :-D

lenkea

lubs ja mam tiez pod prsiami 67, kludne si daj tych 320, budes spokojna, viem, ze nechces velke prsia a ani nebudu, budu akurat, uvidis :-)
to predoperacne vzrusenie je strasne prijemne :-)
kozicka dnes mam zase fazu, ze som spokojna s velkostou, uvidime, ako bude zajtra, idem si kupit prvu podprsenku, ktora nebude mat kosik A :-) inak, som zvedava, kde zozeniem.

Lia86

Lubs,

Tak vidis, v marci budes mat opku a v lete budes mat prska uz krasne zahojene a usadene, budes sa hrdit v plavkach a topikoch jedna radost, xixi. Som rada ze si tak dobre dopadla, a neboj, dr je profik, spravi ti krasne prirodzene prska, budes max spokojna.