Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihalicka

Ahojte.

Adelaide,

som rada, že sa ti páčia. :-)
No ja mám výšku 174 cm, váha 53 kg. Miery pod prsiami 70 a cez 88 ( pred OP úbohých 79 cez ). Foto poriešim a prihodím do konca týždňa. ;-)

Flow333

Ingridka

mne sa to zdá ok. Len som chcela vedieť aj iný názor. Napr. Mne ju strašne slabúcko vidieť. Len ju cítim.

Baby poslala som nove foto. Zase sú trochu iné. Uvidíme ďalej

inngridka

flow
ja mam jazvu pod prskom... na zaciatku jedna bola taka hrbolata, teraz po 3,5 mesiaci po hmate ani nespoznam kde jazvicka je.

snickerska

ahojte dnes som sa konečne objednavala na konzultaciu k červenovi do B.B...idem až 11.2.Nejde ešte nejaka zvaz tiež?už sa tešim,som zvedava aku velkost silikonov mi doporuči..ja osobne by som chcela 480-450ml eurosilicon cez pazuchu .hadam to vide.

kozicka

leus

nie nemam, lebo som poslala len v plavkach a to mi nepovolili. Inak som ich neodfotila. Ale skusim pohladat link ze ake som cca mala.

zuzkas

maria teraz nemám doma žiadnu vypchávkovú.v ochodoch som skúšla,ale to som potrebovala až 75D a to boli totál balóny,tak by som veru po ulici nechodila.ja som taká útla aj v pleciach,aj chudá,takže by to bolo na mňa moc.kupujem si teraz také polovičné podprdy.ja sa tak športovo obliekam,takže by mi moc veľké prsia nepasovali.