Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

no dúfam, že si muž zvykne,on mi hovorí, že si ich musím ešte teraz užiť, lebo keď donesiem domov potom tie "gumy", tak že nevie, či sa mu budú páčiť, tak ho presviedčam, že to rýchlo zmäkne, aby bol pokojný.

maria1113

zuzka, a to ti už aj zmäkli, tak ich už máš teda mäkké ako svoje. Keď sa to dozvie moja švagriná, tak to bude onedlho vedieť celá dedina, ona je ako rozhlas.

zuzkas

a u teba áno to číslo"100"znie tak dosť velko,ale ty keď máš teraz 89 a máš ich vlastne poloprázdne,tak menšie silikóny by to len ťažko vyplnili,aby boli prská pekné,pevné.uvidíš budeš ich mať super a aj manžel bude spokojný!môjmu sa zdalo aj tých 6 cm pred opkou veľa:-)a teraz by ich nevymenil!je z nich úplne hotový!

zuzkas

priznala som sa jej,lebo už si myslela že čakáme bábo,keď mám prsia väčšie:-)potom bola zvedavá aké su na dotyk,tak som jej dala šáhnuť:-),bola prekvapená že sú ako pravé a ukazovala som jej aj jazvy.myslím,že aj ona by chcela,lebo má ich fakt strašné a je to vidieť nielen v plávkach,ale aj pod svetrom:-(.vravela,že to nikomu nepovie,tak dúfam,lebo to je mužová segra a keby sa to dozvedeli svokrovci,tak by si o mne mysleli niečo strašné:-(.svokor má 70 a svokra 68,takže by to nepochopili!

maria1113

ahoj zuzka, no ja si tiež myslím, že to nebude až taký strašne veľký rozdiel, to len to číslo "100" znie tak veľa. Prosím ťa, ako to nakoniec dopadlo s tou tvojou švagrinou, priznala si sa jej, že máš silikóny a ako zareagovala.

zuzkas

maria ja som mala cez prsia cca 83 a teraz mám 89.mne tých 6 cm spravilo dost,ale tým že som tam nič nemala.tebe sa tých 11cm inak rozloží,takže to bude možno taký nejaký rozdiel ako u mňa ale bez základu.

maria1113

kozicka, ja tiež potrebujem vyplniť vrch, mám základ, ale po dvoch deťoch je to už poklesnuté, tak, to treba podvihnúť a vyplniť.

kozicka

maria

ja som mala prsia celkom pekne, ale nie plne, vravim zpredu ani velke niesu ale zboku dost. Ono je to strasne individualne jak to tak sledujem. Niekomu ukaze viac aj 250 ML a niekomu menej 400 ML. Mam stredny profil. Ved uvidis ked budu fotky v galerke.

maria1113

kozicka a je to veľký rozdiel, tých 10cm navyše, čo máš teraz po opke? Lebo ja mám teraz cez prsia 89cm a po by som mala mať 100cm, mužovi sa to zdá, že to bude veľa.

kozicka

tak som konecne poslala foto aj ja, len neviem kedy to prida, nezlaknite sa, su vselijako otlacene z podprdy a koza podrazdena z toho "uzasneho" materialu. Ale pre predstavu hadam staci. Fotene mobilom, preto ta farba, akoby mi mali odumriet :-) Budem pravidelne posielat aby sme videli vsetky zmeny ako sa to tvari po case :-)