Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kozicka

lubs

nemam foto, operovali ma v Ruzinovskej, Dr. Paliatka, velmi pekna a prirodzena robota. 300 ML. stredny, pod sval. Rez pod prskom. Odporucam aj doktora aj sposob akym to spravil. Rez je uplne tenucky a schovany. Krasna praca.

kozicka

lenkea

pred OP som mala nieco medzi A a B, podprdy som kupovala B ale s vankusikmi, aby som vyplnila ten prievan a aj s nimi mi boli volne, len A mi zase boli tesne. Ale ja som mala prska take nejake rozlozene, tak mozno aj preto som potrebovala vacsi kosik, ale inak som bola plochucka.

kozicka

lenkea

pooperacnu mam 70 C, ale ta je elasticka. Inak tu nosim este stale :-) Je mi v nej fajn, no vcera som si kupovala sportovu v tescu a skusala som C a bola mi mala, tak som si vyskusala 75 D a som v soku, ale bola dobra. Ono je to ale aj tym, ze ta sportova nebola velmi elasticka a este stale mam prska dost tvrde, ked zmaknu, tak myslim ze tie C budu pre mna akurat.

Medzeru mam malu, ja som aj predtym mala prska celkom pri sebe, takze dekoltik mam peknucky. Len je to este kratko, jak medzera tak aj cislo podprdy sa moze menit.

Inak pod oblecenim skor vyzeraju ako Bckove. Zpredu sa mi nezdaju velke, ale z profilu dost, mam stredny profil.

Ja som nadsena, po OP som tiez kukala ze su male, ale po case mi prisli akurat. Nemusis sa bat, mala som take iste stavy ako ty.

Kolko si po OP?

lenkea

kozicka ja som este len 18 dni po.. inak aku velkost si mala pred op? ja pochybujem, ze mi bude C dobre, skor B, no uvidime, pred op som mala 70A

kozicka

lenkea

pooperacnu mam 70 C, ale ta je elasticka. Inak tu nosim este stale :-) Je mi v nej fajn, no vcera som si kupovala sportovu v tescu a skusala som C a bola mi mala, tak som si vyskusala 75 D a som v soku, ale bola dobra. Ono je to ale aj tym, ze ta sportova nebola velmi elasticka a este stale mam prska dost tvrde, ked zmaknu, tak myslim ze tie C budu pre mna akurat.

Medzeru mam malu, ja som aj predtym mala prska celkom pri sebe, takze dekoltik mam peknucky. Len je to este kratko, jak medzera tak aj cislo podprdy sa moze menit.

Inak pod oblecenim skor vyzeraju ako Bckove. Zpredu sa mi nezdaju velke, ale z profilu dost, mam stredny profil.

Ja som nadsena, po OP som tiez kukala ze su male, ale po case mi prisli akurat. Nemusis sa bat, mala som take iste stavy ako ty.

Kolko si po OP?

barbora10

nejak to nejde sem dat,ale je tam vela kociek,co maju krasne spravene prsia.

martinka dufam,ze nam potom das vediet ako si dopadla.