Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kozicka

FLOW

aj ja to mam take hrbolate, neviem ci mi tam teda nieco chodi :-) Je to normalne, jak sa to zrasta, je to este vselijako v tej rane zachrastene, zjazvene a kto vie co este, ono sa to upravi ako vsetko. Pokial mas rany ciste, nemas sa coho obavat, kazda jazva casom zmakne a akoby sa vyhladi

Flow333

Dievčatá pocujte tie čo máte rez zo spodu, mali ste aj vy jazvy take hrbolate, tvrdé? Ako keby mi v jazve daco chodilo?

bianca003

kozicka

:-))))) no to by trvalo, ale v podstate tie čo sem chodíme to tu stale dookola točíme čiže nič také čo by sme nevedeli :-)

bianca003

ahojte baby, akurát som si kúpila časopis Madam Eva a pán dr.Červen tam odpovedá na otázky ohladom zvečšovania ale aj zmenšovania prs.

kozicka

lubs

ono velmi zavisi od toho ake implose si vyberies, ja som si dala mentor, vraj su aj lacnejsie ae to uz si nepamatam znacku

kozicka

leus

nieco malo cez 2 000 €, presne si uz nepamatam, som davala najskor zalohu a potom zvysok a papiere mam doma, teraz som v praci :-)

kozicka

lubs

povodne prska nemam, posielala som len v plavkach a to mi zamietli :-) Ale nove vyfotim, stale sa na to odhodlavam a niesom schopna:-D