Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pukanec5

LUBS

ja som tiež bola u Tršku, nemala som nič a tiež mi povedal to čo tebe a teraz mám 285 ml :) pozri galérku.

Flow333

Mihalicka

neviem sa cez iPhone dostať do galerky. Takze si tá pozriem až večer.

Mária
fotky som poslala včera.

barbora10

adro

tak super.to mas za chvilku.drzim ti palceky,aby si bola co najviac spokojna!pan doktor robi krasne prsia,takze sa nemusis bat,ze budu neprirodzene.

adro03

Caute
Bola som na konzultaciu a tento pondelok mam opku v BB Dr.Cerven.
Konecne prisiel tento den. Uz sa neviem dockat. Povedal mi ze kazda baba je ina a ze hoci by postavil dve rovnake vedla seba tak by vysledok nemusel byt taky isty.

Co sa tyka bolesti tak to je od tlaku silikonu pod svalom a tiez bolest je individualna od citlivosti cloveka.

Vybral mi nagor 390ml. dufam ze budu vizerat prirodzene. Nechcem vypukly dekolt ale prirodzeny vzhlad.

Budu fotky coskoro.

Pa a drzte palce.

mihalicka

Flow333,
no také akurát si myslím, veď pozri v galerke.

Martinka54,
mrzí ma že budeš dlhšie čakať, ale radšej nech si v 100% poriadku. :-)

maria1113

mihalička, aj ja som pozrela tvoje foto v galérke, naozaj ich máš veľmi pekné. Flow, som zvedavá aj na tvoje, ako sa zase zmenili.