Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

flow
ved ich mas este tvrde nepoddajne nie?Ked ti zmaknu, tak isto si ich budes vediet dat aj k sebe.Vsimla som si ,ze uz nemas asymetriu a bradavky mas v jednej urovni, tak tomu sa teraz tes, ostatne pride potom :))

Flow333

inak baby, stale tak premyslam, ked raz mam svoje prsia povodne, dalej od seba, jedine keby mi dali bomby implantaty by sa mi dostali k sebe, lebo niektore hodite podpiru a ich mate spolu a ja ani vtedy, tak trosku sa priblizia, ale nie je to ten efekt, ze prsia spolu:-(

Lia86

Cayman, Tinda,

Hej, ja mam gulate implose, on zhodnoti podla tvaru prsnikov a merania ake by sa hodili, mne povedal ze ja si mozem vybrat, ci gulate alebo anatomy, ja som sa jednoznacne rozhodla pre gulate. Cayman skus sa ho na konzultacii spytat, ci by ti nesli gulate...

cayman

ahoj Lubs :)
on dava kazdej iba anatomy a kedze kazdy den citam galerku a vela bab to zle hodnoti, tak ho skusim prehovorit na gulate...zajtra idem ku nemu,tak hned dam vediet
mne uz z toho tak hrabe, tym ze nechcem velke sa mi snival zivy sen ze som bola po opke a revala ze tolko penazi za take male spunty ... strasne male prsia som mala :)

cocacola3

zuzkas mam sa perfektne jazvy mi takmer nevidno doktor vravel že to mam pekne uhojene ako baby to mavaju za rok take tak ja to mam už teraz takže o rok my vôbec nebudu vidno tak sa vytešujem :-) spavam už aj na bruchu asi 2 týž ale ma to tlači :-) take nepohodlne to je ale inak fakt neviem že som bola na nejakej opke a aku nosiš podprdu ja som mala tie silikony že 80 B ( 445ml anatomy) a nosím 80 D velkost podprdy :-)

leus

flow
pekne sa ti uz usadzaju do prirodzeneho tvaru :), ale lavy mas zvrchu este opuchnuty? A ta jazvicka je super, tenucka ciarka!