Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Cayman,

Ja mam gulate 410 ml VP, od Trsku:) Len ja som nemala moc siroky hrudnik a ani nie som moc vysoka, mam 170 cm/ 60 kg, obvod pod prskami 70cm. Nemusis sa tych 450 ml vobec bat, to je malinky rozdiel od 410 ml, len par milimetrov, kludne do toho chod, dr vie co robi, ja ked pojdem na reopku po detoch tak tiez dam vacsie:)

leus

kozicka, tinda, shine 1
no baby, mate ich super,

kozicka
mam dost, vidis, paliatka-nikdy som nepocula to meno a aj lekari ktori nemaju zvucne mena maju velmi peknu pracu, mozno je takych na slovensku viac, len na forach baby nepisu...nepoznaju

kozicka

maria

dakujem, je to fotene mobilom tak kvalita nic moc a fotila som sa sama, takze ani tak to neslo bohvie ako. Este mam taku velmi citlivu pokozku, nerobi mi dobre ten material na podprde. Zabavam sa jak mame vsetky tie prska otlacene z tej podprdy :-))))

maria1113

cayman, v galérke je dosť báb od dr. Tršku a musím povedať, že majú pekne sprvavené prsia. Nemusíš sa báť. Úžasné prsia má napr. Lia86.

cayman

babulky hladam mne podobne dievca,ktore bolo oper.U trsku. Vysoka s malymi prsiami velkym hrudnikom,gulate implose a 410ml. Mam si ju pozriet,lebo mne chce dat 450ml a som z toho nestastna. 10.1. idem,povedala som mu,ze viem o tomto uvolnenom termine :)

kozicka

babulky, konecne som aj ja v galerke a ocumujem vas, kocky co uz mate prska, no proste krasa, je pekne vidiet a vediet ze nas je tu tolko na jednej lodi. A babule co este nemate, tesim sa ked sa pridate a uvidime vase fotecky. Neviem ako u vas, ale na na Silvestra trocha bilancujem, a tento rok bol pre mna v tomto ohromne zlomovy a som rada ze som toto rozhodnutie spravila.

Livaa

Môžeš mať tisíce prianí, túžob a snov,
ale len zdravie, láska a priateľstvo,
dáva svetlo našim dňom.
Šťastný nový rok.