Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

cayman, ja som tiež zostala prekvapená keď mi dr. navrhol 400ml, myslela som si, že ked mám základ, tak bude stačiť 300, ale povedal, že to je málo a presne ako ty hovoríš, treba vyplniť priestor, aby sa to všetko vyplnilo

cayman

maria
nehovoril, proste ja zbehla z tohto fora a fotiek som si dala predstavu ze najviac co budem ochotna prijat je 300ml. cerven mi navrhol 375 ml ale stiahla som ho na 325, bohuzial k nemu som nenastupila. a teraz po roku som sa rozhodla zas a ked Trska povedal ze 450 zacala som sa mu smiat ze to nedovolim :) potom mi vysvetlil ze som hrudnata a musi to vyplnit, cely ten priestor a ze sa mi to rozleje a nebude to velke. jedine co mozem zmenit je profil ale nizky nechcem - to by som mala siroke a placate. tak pri opke rozhodne ci 450 alebo 410 vysoky profil a gulate.

inak usmev mi pekne zamrzol cim viac pozeram galerku, ved 400ml to su uz jake balony...

cayman

Lia 86
ahoj , myslela som si ze hovoril o tebe, ale musela som sa presvedcit, kedze hovoril ze ml ukazu na kazdej postave inak. ja mam 170cm 58kg 76 pod prsiami ale velku plochu hrud a ze preto taky objem aby mi to vyplnilo. uplne sa mi rehotal ked som povedala ze chcem 300ml, ze to nemozem tak brat. ale ked sa na teba pozeram, moc si ma nepotesila, lebo na moj vkus ich mas obrovske a ja som chcela len take na vyplnenie podprdy a nie ze cez ne nedovidim ani na zem.

maria1113

tinda, na teba som sa zabudla mrknúť, vyzerajú super, aj v tričkách pekne vynikajú, musíš byť naozaj spokojná.

maria1113

kozicka, myslím, že v galérke má nejaká baba od dr. Paliatku prsia, nazaj sú pekné. A kde on operuje, lebo tiež ho nepoznám

kozicka

leus

prave preto na neho upozornujem, lebo ja som mimoriadne spokojna. Cerven si vybudoval meno, ale to neznamena ze aj ostatny niesu kvalitny. Navyse u neho cakanie nieje take zdlhave, takze mozem ho len doporucit, pristup uzasny, praca nema chybu.