Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

ahoj korki,si videla moje hej?mas mensie? to by si musela byt asi uplne plocha zlato :-) ale tak je tam daco,ale fakt ze uplne malo ale verim,ze sa tam zmesti uplne vela :D ty mas aku predstavu? ak sme uz o tom pisali,tak si to nepamatam,prepac :) ja uz len dvadsat dnii do konzultacie :D a aky termin na opku si si dala
zarezervovat??

korki

ahojte

baby, musim sa pochvalit. idem k cervenovi na konzultaciu 11. 2. sa tesim, ako keby som mala ist uz na opku. ale sestricka mi hned zrazila usmev, ze od konzultacie minimalne na polroka ma uz dr. obsadene, ale to som vedela, takze ma to moc nezaskocilo. samozrejme, ze budem dufat este aj nejaky jarny termin, keby sa uvolni...

inak, silvi, si nevidela asi moje prska teraz, ved ja mam najmensie... ale onedlho to zmenime, tak sa budeme tesit...

kozicka, prosim ta, kolko ta to vyslo v tej ruzinovskej. ja som tam mala ist pred 10 rokmi, ked tam este operoval dr. minarovjech, ale vidim, ze ten doktor ti to velmi pekne urobil. a aky si mala zaklad? uplne nic, alebo? a robi rez len pod prskami, alebo aj pazuchov, nevies???

dikes baby, ze nam tu tak pomahate...

maria1113

cayman, tak to bolo od tvojho priateľa sebecké, muži nevedia pochopiť, že prečo si to dávajú ich partnerky robiť, môj muž tiež nechcel a dlho mu trvalo, kým s tým súhlasil, ešte aj teraz sa ma spýta, že či si to nerozmyslím, ale ani náhodou nie. Tak už o pár dní sa budeš vytešovať, ja mám termín až 25.1., tiež čakám dlho. Keby som si mala vybrať iného doktora okrem dr. Červeňa, tak by to bol dr. Trška. Mojej sestre robil prská tiež dr. Červeň pred šiestimi rokmi a je veľmi spokojná. Ja som zo ZA, tak aj tá vzdialenosť do BB je pre mňa celkom v pohode.

cayman

u neho som zrusila, lebo to bolo pred rokom a partner zacal citovo vydierat, ze som sebec a on chce uz deti a ked si ich dam, tak rok nemozem po opke otehotniet, dalsi rok sa budem vyhovarat ze si ich nechcem pokazit, tak som sa rozhodla ze si odrodim a potom nahodim...zivot vsak nieje rozpravka a pred mesiaocm sme sa rozisli, tak moj plan zase ozil :) a kedze sa mi nechce cestovat do BB a cakat dlho na termin vybrala som si Trsku. dnes som bola na konzultacke a snad 10teho to uz budem mat za sebou. pracu maju rovnaku, jedine co ma odradzalo bol rez pod prsom, ale teraz mi to je tak jedno :))) doktor ma uplne presvedcil, pretoze vsetky co maju rez cez pazuchu druha opka bude tiez pod prsom alebo bradavkou.

ja sa uz tak strasne tesim, cely cas som si hovorila ze kym otehotniem, a pockam aj na druhe dieta tak prsia budem mat o 4 roky. a takto ich budem mat stale :)

maria1113

cayman, ja veľmi túžim po silikónových prsiach už veľmi dlho. Na fotke vyzerajú lepšie ako v skutočnosti, právveže potrebujem vyplniť vrch, preto mi navrhol tých 400ml. Keď si dám tričko, tak nemám žiadne prsia a nechcem nosiť vypchaté podprdy.

Lia86

Cayman,

To co napisala Tinda je pravda, a dr Trska sa snazi robit prirodzene prsia, preto vo vacsine pripadov dava anatom.implose. Mne sa tiez tak vyjadril, ze sa snazi aby prsia vyzerali co najprirodzenejsie. Ja som chcela ist do maxima, vahala som medzi 410 a 450, na sale mal obe velkosti, vyskusal a dal mi tie mensie, takze on zas nerobi nej bomby, sama si povedala, ze mas siroky hrudnik...Drzim paste aby si sa spravne rozhodla a bola max spokojna:)

tinda

cayman uurčite sa nemusíš bať ked dáš 400ml,že si cez ne na zem nedovidíš:)))foto skresluje v skutočnosti to nie su žiadne mega prsia,len,aby si potom nelutovala,že si si dala málo,to by bol ten horší prípad,zatial nepoznám babu,ktorej by sa zdali prsia po opke velké:)))skôr by brala ešte väčšie:)a ked hovoríš,že máš širší hrudník tak ozaj sa neni čoho báť,ja by som išla na tvojom mieste do tých 450ml
ja som sa tiež bála dať si 400ml,som ho stále presviedčala,že tých 350ml bude akurát a taaak som rada,že mi dal viac,že si nevieš predstaviť,fakt by som lutovala...takže daj na doktora,on vie čo robí:)nič nevkusné a vulgárne by ti určite nenavrhol

cayman

maria
prave som si pozerala tvoje fotky. ved ty mas uzasne plne prsia, krasny tvar...tebe staci podprsenka. preco chces silkace?