Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

cize-ked budem mat po konzultacii,prsia zaplatene vsetko,tak aj mne mozu zavolat skorej,hej?

korki,ja som este nehovotrila,ze chcem ist na zoznam,ked niekto vypadne,hadam to nieje problem,vsak som este ani na tej konzultacii nebola,tak to bude hadam stacit potom ked jej poviem ...???
mne dali termin 15.6...tiez verim,ze pojdem skorej..

maria1113 viem,ako si to myslela :)

cayman

janka 258
a ty kedy ides ku nemu? ja prave idem poslat peniaze a vyplnim iba to, co mam uvedene na tom papiery. to musi stacit,kedze si vyzaduju doklad o tom, ze to bolo uhradene

Janka258

Prosím kto ste boli u dr Tršku a posielali ste peniaze na učet Šnop-u tak ste vypisali aj kolonku na aký učel penaze idu? Čiže učel platby - augumentacia? Alebo ste tento riadok nevypisovali? Lebo v inštrujciach mam napísane že mam uviesť rodne čislo ako variabilný symbol... ale toto nie som si ista. Dik

korki

cayman, to si ma potesila touto spravickou. tak teda uz sa tesim na tu kozultacku. cayman, a ty si myslela cervena? lebo ty ides k trskovi, nie?
ja som velmi zvazovala aj toho trsku, ale ten 700 eurovi rozdiel sa mi zda dost velky, lebo uz aj na toto si musim teda pozicat a cim vyssia suma, tym sa tazsie poziciava...

korki

silvi, ja som si zarezervovala zatial len mesiac, december, xixi... to je ale daleko. som jej ale povedala, ze chcem ist na zoznam, ked niekto vypadne. ze este ten marec april by bol ok, ale uz tie letne mesiace ani jesenne ja nemozem. takze bud jar alebo az ten december... ziadna slava. budem sa modlit, aby niekto vypadol a uvolnil sa termin skor.
a ty si si dala aky termin?

cayman

Korki
priprav sa ze to bude skor. ja ked som bola u cervena na konzultacke, tak mi navrhol, ze o tyzden ma volny termin :))) a to som uzivala antikoncepciu...ale ze aj ked sa to nesmie, tak mi poda nejake lieky a obviaze nohy aby sa nemohlo nic stat...

takze drzim palce, aby to bol aj tvoj pripad. staci mat pripravene peniaze a ked vypadne nejaka baba, tak oni volaju tym, co maju prsia vyplatene. kamaratku tiez operovali 3mesiace pred dohodnutym terminom