Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

silvik, ja som sa na to sestricky rovno pytala vcera v telefone a ona mi povedala, ze to mam pripomenut, ked budem na konzultacke. tak staci to spomenut na konzultacii, sestricke, ze nech si na teba spomenie, ked by niekto vypadol... ale oni aj bez toho obvolavaju pacientky,ktore idu neskor, ze ci nemozu skor, ale ked jej to takto povies, tak ti zavola ako prvej. ale je zas pravda, ze ti nemusi termin vyhovovat.
ja sa napr. bojim aj toho, ze ked pojdem na kozultacku vo februari a navrhne mi velkost a podobne, tak do dec. sa mi zmeni postava. lebo teda, ako kazdy aj ja po novom roku planujem zhadzovat. xixi... este mam za ulohu dat 10 kg dolu, tak sa bojim, aby to nejako nezavazilo potom. ved uvidime...

maria1113

na konzultácii dostaneš papier, záväznú objednávku, kde je uvedená veľkosť implantátu, ktorú ti dr. navrhne a potom podľa toho si telefoniky objednáš a peniaze sa posielajú dva týždne pred opkou

adro03

Lia 86
Ahoj prosim Ta aku velkost prs si mala pred operaciou? Ja mam tvoje rozmery ale acko kosik a idem v pondelok na operaciu 390 okruhle.Tvoje sa mi velmi pacia vyzeraju super tiez by som take chcela nadhera. A tiez aky profil mas? Dakujem

Lia86

Janka258

Uz si nepamatam, co presne som tam pisala, ale ze augmentacia urcite nie. Tusim som tam dala operacia alebo operacny zakrok...

maria1113

baby, ako to myslíte, že keď budete mať prsia skôr zaplatené? Najskôr sa objednávajú implantáty zo siklienky a tam sa posielajú peniaze na ich účet, to je jedno či cez IB, alebo ich vložíš na účet v tatrabanke. Zvyšok sa platí ráno na recepcii v novamede