Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adro03

Ahojte baby nebali ste sa pred opkou ako tie prsia budu potom vyzerat? Ja sa nicoho tak neobavam ako toho vysledku vselico mozne mi beha po rozume ,ale vie ze dr. je super no itak ,lebo chcem aby vyzerali prirodzene. dakujem

barbora10

kozička,shine,tinda

mate nadherne prsia.fakt krasna praca.kazda od ineho doktora,ale vsetky tri ich mate super!!!

shine

v tom tricku nemaju najmesiu chybu,parada!!!velmi sa mi pacia.nemozem si pomoct,je to vec vkusu,ale mne sa prave taketo gulate prsia pacia ovela viac.

cayman

ja by som doverovala doktorovi a nechala si poradit od neho.podla mna ti vybral najvhodnejsiu velkost pre teba.pretoze na tebe tych 45Oml moze vyzerat ako na inej 350,takze aby si potom nebola sklamana,ze menej ml na tebe nevyniklo.

silviklh

korki a kolko mas kil,ze chces zhadzovat 1O kil??

hej poviem jej,len aby nezabudla,potom ju budem volat ze mrcha :D :-)

silviklh

posielaju sa dva tyzden pred operaciou,tak aj ak by sa nahodou nieco uvolnilo,tak to mi musia dat dost skoro vediet dopredu...a ta baba,co to rusi,to tiez musi dat skoro dopredu dat vediet...a co ak ochorie len den pred operaciou... :D ? to by som potom nestihla :D

Lubs

ja mam pod prsiami 73 cm,som vysoka 169 cm,boky 91,pas 61,ale CEZ prsia neviem,nejdem sa deptat..:D a mam bohuzel len skoro 50 kíl :(
ja neviem,ake by som chcela,ale chcem najvacsie,ake sa zmestia,to urcite,ja ani nebudem premyslat nad vecami typu,ze napr.radsej dajme tomu 300 ml,miesto 325ml :D ja si dam co najviac...
pacia sa mi gulate,ale aj anatomicke vyzeraju na niektorych fajn,ale tie gulate vedu,uvidime,co mi povie,lebo osobne si na sebe este dako neviem predstavit ziadne prsia, a budem si moc dlho zvykat,ked toto mam na sebe vyse desat rokov :( mne hadam rastli len mesiac ...:D ale napravime :D

Lia86

Adro03

Ja som mala svoje take dvojky, a mam vysoky profil, 410 ml okruhle Polytechy. Kam ides na opku? Drzim paste:)