Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cayman

Lia 86
skoda ze nemas fotku pred opkou. mne sa tvoje prsia tiez pacia,su krasne, ale na sebe si ich neviem predstavit, pretoze su OBROVSKE, ale napriek tomu max prirodzene. take dieta stasteny ktoremu narastli 4 prsia by som si pomyslela keby som ta videla.
ty uz si si asi zvykla, ale nehovori ti aj okolie ze su mega velke?

mne by stacilo mat polku z tvojich :)))
a kolko uz mas po opke? ja sa strasne bojim ze budem mat bomby. proste 27 rokov zijem s lentilkami a na dolly nie som pripravena.

dufam, ze som ta nicim neurazila, tak som to vobec nemienila. len som fakt zufala, pretoze podla mna su to obrovske prsia :)))

Janka258

Lubs :-) to hadam nie :-) chcela som prirodzene ani velke ani male, tak uvidime čo z toho bude :-). Lia86 ma tušim tiež toľko ml. Ja meriam 167 cm.

Lia86

Janka258,

Podla mna netreba razitko z banky, ja som to sice platila prevodom v banke, ale podla mna postaci, ked si to vytlacis, oni tam zas nerobia nejake caviky.

Janka258

Cayman, Lubs ja mam teraz skoro nič - jednotky a budem mať 410 ml anatomicke. Papiere mam všetko a termin by som chcela koncom januara to snema sa dohodli že mu ešte zavolam a upresnim.
Ok tak aj ja tam napíšem iba že operácia, alebo to nevyplnim :-) Ja to budem posielať cez internet banking a to potvrdenie čo si doma vytlačim hadam bude stačiť. Uznaju mi to? Alebo si mam isť nato vypýtať aj razitko z banky?

maria1113

adro03, aj ja sa pristihnem pri tom, že rozmýšľam nad tým, ako to bude vyzerať po opke. Ešte dobre, že tu je galérka a môžeme si pozrieť ako to vyzerá. Asi netreba nad tým moc premýšľať.

cayman

a dnes som sa dozvedela najlepsiu spravu ...
podla vsetkych intern.diskusii som vydedukovala, ze na reopku terba chodit po 10-15 rokoch. Ale nastastie mi to doktor vyvratil, ze ich mozem aj cely zivot ak sa neobjavi kapsula

Lia86

Silvikh, dakujem:) vzdy sa dobre cita ked ti niekto napise, ze sa mu pacia tvoje prska:) Neboj, aj z teba bude prsatica ako sa patri=) Musim poslat aktualnejsie foto, mam pocit, ako keby sa mi prska uz usadili, podla mna su este krajsie, nafotim a poslem...