Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

taaakze... bola som dnes v tescu a kupila som si svoju super novu podrprsenku velkosti 70C. je mi natesno, takze ked kompletne odpuchnu, myslim, ze bude akuraaat :-)
sa tesim:-)
a teda az teraz v normalnej podprsenke ukazu..

cayman

adro
u Trsku. ja som si prsia nikdy nemerala, zmestili sa mi iba do 75A podprdy s tym, ze som mala priskrteny chrbat :)
a budem mat 410ml gulate, vysoky profil. doktor chce 450 ale pred opkou mu poviem ze nech to ani neskusa :)

Flow333

Dievčatá vôbec sa nebojte veľkosti. Ja som si nedokázala predstaviť ako si každá žena po operácii môže Povedat, že by šla do väčších. Ja keď mi DR povedal, že 460 ml, čo však nebolo moje max, som myslela, že to budú obrovské prsia. Malo kto má až take veľké implantaty. A opak je pravdou. Kto nevie, že som bola na opke si ani nič nevsimne. Sú úplne prirodzene k postave. Dnes viem že keď chce človek veľké prsia, musí si dať aspoň o 150 viac ako povie DR. A vtedy prsia na človeku kricia, že aha silikony. Takze dievčatá. Žiadny strach. DR vedia čo robia.

adro03

Cayman
aha tak to chapem teraz a u koho si bola na konzultacke ? tak to sa urcite tesis tak skoro op a konzultacka dnes ,drzim Ti palceky a ake mas rozmery a co davas?

cayman

adro 03
mna este len caka opka o 10 dni :))) ale dnes som bola na konzultacke preto tak stresujem, ze budem mat velke a prehnu ma dopredu :)))

Lia86

Cayman, este som zabudla dodat, ze kazda sa pred opkou boji, ako budu vyzerat, ale dr su moc sikovni, aj ja som mala obavy, ale viac som sa tesila a v mojom pripade sa to tak rychlo zomlelo, ze som ani nemala cas nejak vahat alebo pochybovat, opku som mala 3 tyzdne od konzultacie, co je podla mna super. A jasne, ze som sa neurazila:))) Mne aj mamca povedala, ze ked uz som sa na to dala, tak nech si dam urobit uz poriadne prsiska:) Moc ma podporovala, varila mi, upratovala, vlasy umyvala, spolu s priatelom sa o mna staraliu ako o babo:)))

Lia86

Cayman,

a vidis, ja bych sla aj do vacsich, mne sa nezdaju az take velke, mozno keby si videla celu postavu, tak splynu. Ale ja som max spokojna, ja som ani svoje nemala najmensie, take plne dvojky, ale aj tak sa mi malilo:) Myslim, ze v pondelok to budu uz 4 mesiace od opky. Ja som sa s nimi velmi rychlo zzila, a teraz sa docela dobre bavim na tom, ked sa rozpravam s niekym opacneho pohlavia a ma problem aby mu neusli oci na moje prsia, to sa stava dost casto:)Jednoducho aj ked sa akokolvek snazia, tak tie oci im ujdu:))) Ja som moc spokojna a do mensich bych urcite nesla. Uvidis, ked si das prska, velmi rychlo si na ne zvyknes a budu sa ti zdat aj male:))) ja mam 24 rokov. Okolie mi nevravi, ze su to bomby, ale par ludi postrehlo tu zmenu:)

Janka258

Silviklh nemam detičky a v najbližšej dobe sa ani nechystam mať detičky :-) chcem isť potom na VŠ a potom už môžu byť aj detičky.