Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

lubs

presne tak.je to sranda,ale fakt kazdej sadne ina velkost.
a tie tabletky neviem ako sa volaju,ale urcite su len na predpis.to sa musis najprv poradit,ci to je vobec dobry napad.ale bellinka tu pisala,ze ona si tabletkami menstruaciu oddialila.

barbora10

ahojte dievcence.prajem vam pekny novy rok!!!

cayman

este som ti chcela k tej velkosti,ze mas fakt velmi pekne prsia a urcite budu krasne vyzerat aj pri 410ml.medzi tymi dvoma velkostami uz taky velky rozdiel nebude,takze nic nepokazis ani ked sa rozhodnes pre tu mensiu variantu.a tiez isto planujes raz mat dietatko a budes kojit a potom po detoch si mozno raz das vymenit a das viac ml.ak nechces 450 tak to doktorvi povedz,trvaj si na svojom,ze chces radsej menej ako viac,ved predsa ide o tvoje prsia.a inak aj ja som mala operaciu 10 januara:-)

lubs

to sa neda vobec porovnavat,lebo to ze ste skoro rovnako vysoke vobec nie je podstatne.urcite mate rozdielne postavy aj prsia a nikdy by to nevyzeralo rovnako ani keby mate rovnake velkosti.

silviklh

bru

o tých tabletkách neviem,nic take somn ja zatial nepotreboivala,ale mne povedali,ze ak aj budem mat menzes pocas operacie,alebo aj keby som dostala presne v den operacie,ze domov ma urcite neposlu,ze sa bat nemusim

bru

Ahojte kočky, želám Vám všetko najlepšie do nového roku, tie čo sú po operácii nech sú čo najskôr fit, a tie čo čakáme, nech nám to rýchlo ubehne.

Len som nešťastná lebo som dostala včera menzes, posunul sa mi skoro o 2 týždne, mala som ho mať na budúce až po operácii, ale teraz mi vychádza práve cez . Prosím vás poraďte mi , čítala som aj o tých tab. na oddialenie, zaberie to a môžem to užívať aj v deň operácie?...

snickerska

korki ahoj aj ja idem 11.2.k červenovi na konzultaciu 10,30 tak sa tam stretneme.už sa tešim tiež.len dufam že operacia bude skor ako o pol roka ..

Janka258

Cayman ty ideš na operáciu 10 januara? Ja som tiež chcela len nakoniec som sa kvôli rodinným problemom rozhodla pre koniec januara.

Flow333

Lenkea

super. Pridaj fotky. Nech sa pokochame!!! už si niekedy pripadam ako uchylacka na nove prska!!!:-)

inak ešte do tesca som nesla na podpirky. Pôjdem pozrieť. Ja mám teraz z H&M a sedia super