Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

Lia86 ,nepises ako mongol,pochopila som to :-D mam podobny styl vysvetlovania :D
ja som sa asi nakoniec rozhodla pre stredny profil,vysoky si neviem na sebe predstavit,mam pocit,ze by to bolo moc vidno.
Lia a ty si mala prosim ta ake velke pred operaciou,nechce sa mi to hladat a v galerke fotku nevidim.ja uz chcem vedieeeet kolko sa mi tam zmesti,este musim cakat 19 dniii :-( :D :D

Lia86

Babule,

Už neviem, kto to tu písal, ževraj ak sa ide na reopku prsiek a keď bol rez vedený spod pazuchy, reopka už musí ísť buď spod prska alebo cez bradavku... Fakt je to pravda?

Lia86

Silvikh,

U dr Tršku je to možné, bo on má na sále viaceré veľkosti implantátov, keď sa s ním dohodneš, že si si neni istá veľkosťou,že nech na sále vyskúša aj aj, nie je problém. Ja som váhala medzi 410 a 450, tak na sále skúsil a po opke povedal, že dal tie 410 ml, že tie vyzerali lepšie...On má takú špeciálnu vecičku, ako balón, to dá do prska a on tam môže pumpovať nej tekutinu a vidí, koľko ml ako vyzerá. Bože, píšem ako mongol, ale fakt neviem, ako sa to odborne volá...=)

silviklh

holky,chcem sa spytat,ako to,ze baby,ktore maju okruhle implose,niektorym to da sa povedat,dost vidno,ten prestup,a niektorym vobec,teda nie tak vyrazne,ale vyzera to prirodzene a dajme tomu,ze obe maju VP....?

a este daco,hovorite tu daktora,uz neviem,ci to som citala starsie komenty,alebo kde,pise ze napr.doktor jej odporucil 4OO ml,ale ona nechce tak mu pred operaciou povie,ze chce len 350ml,dajme tomu,ze ju nepresvedci na vacsie..ako je to mozne,vsak implantaty uz su isto objednane,tak ako sa moze zmenit velkost...

martinka54

baby vsetko dobre do noveho roku vam prajem

cayman
jeej, ty ides na moj termin. ja som tiez mala ist 10.1 na reopku len som ochorela :-(

barbora10

maria

a ja som si myslela,ze take tabletky su len na predpis.

cayman

jasne:-)))aj ja som si parkrat citala strany dozadu.

maria1113

čaute baby, tabl. na oddialenie sa volajú norethisteron, kúpila som si ich aj bez predpisu. Užívajú sa dva-tri dni pred menzesom dve za deň. Ja som ich teraz užívala, aby mi skončil menzes tak dva týždne pred opkou. Keď sa vysadia, tak príde menzes na druhý deň, alebo o pár dní. Mne prišiel hneď na druhý deň.

cayman

barborka este som zabudla ,
kazdy den citam tuto diskusiu a uz som asi na 1000strane a to bolo take zlate ked si sa ty objavila taka neskusena a pytala si sa ako sa dostanes do galerky :)))

cayman

Ahojte, tiez Vam prajem len to najlepsie v novom roku :)

Lubs ono sa to ani tak neodvija od vysky osoby, ako tej hrude. lebo prsia mame podla fotiek rovnake , ale keby sme sa videli na zivo tak sa ma mozno zlaknes ze mam ramena ako 2x tvoje :))))

barborka no ja neviem ci mu nezavolam nech to rovno skrese na 350, ale asi by to bolo trapne, kedze na kozultacke mi 2xvysvetloval a 3xkreslil ako sa tie ml na mne roztecu. do 450ml nepojdem ani za svet, naozaj sa strasne bojim, ze sa zo mna stane lollo. ked si pozriem fotky inych 400ml bab su to pre mna mega prsia