Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cayman

flow
no ja ti miery nepoviem, pretoze to nic som si v zivote nemerala. ale podprdu mam 70-75A s tym, ze mi skrti chrbat.

cayman

babule no mne osobne aj cerven aj trska povedali,ze 2xsa cez pazuchu neda. Pretoze ako vyberu implantat cez pazuchu? jedine rez pod prsnikom, takze sa nato radsej spytajte aj vy.

silviklh

pekne,pekne,mohla odfotit aj bez...

boze baby,mozno to uz omielam neviem kolkykrat,ale je mozne zvacsit napr az o tri cisla? a od coho to zalezi?

barbora10

lia

Skuseni chirurgovia zvladnu reoperaciu aj znovuzvacsenie cez pazuchy. Iste pri nejakej vymene po 20 rokoch by sa to robilo spod prsnika. Ako som uz vsak uvadzal opakovane- pri vlozeni implantatov u velmi plochych pacientiek je mozne z pazuch vlozit vecsie implantaty, lebo jazva, cez kotoru sa to vklada je mimo tlaku implantatov. Cerven.

tak odpisal pan doktor na strankach plastickej chirurgie