Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

no a po fyzickej stranke sa citim takmer fit, prska ma sice pobolievaju, ked su dlho v podprsenke, tak sa stale tesim z vonku domov, ako si dam pooperacnu :-) len ruky este nedam celkom nad hlavu..mam otazocku, kedy mozem ist cvicit? aspon bicykel, aj ked je pravda, ze v oblube ho velmi nemam..

lenkea

lubs,baby, ahoj, takze 31 to boli presne tri tyzdne od op, takze som si samozrejme nemohla nechat ujst ten uzasny obrad, kupit si novu podprsenku :-) zohnala som v tescu, dokonca su tam teraz zlavy na oblecenie...velkost 70C, ako som tu uz spominala :-) perfektny pocit..
nazivo su krasne, foto coskoro poriesim, slubujem :-)
v podprske super, v tricku fantasticke :-)... a veeelkeee... som happy :-)

barbora10

cayman

to odpisal cerven na otazku,ze ci sa da pri reoparacii opat cez pazuchu.ja sa hadat nejdem,ale to som sem dala iba jeho odpoved.

cayman

Liuska
ty ak si pamatam si aspon vychadzala z dvojok prs. ja mam polky a Trska mi o tebe hovoril ze mame na cm rovnake hrudniky a tak to bude vyzerat aj na mne. bojim sa, ze to bude obrovsky rozdiel...bohuzial 410je minimum kde moze on zacat najradsej by dal 450. ale uz kaslem nato. pozrela som celu galerku a dr vie co robi.

a preco si sa rozhodla pre gulate? ja stale vaham ci nedam anatomy

cayman

ahoj,najprv budes musiet poslat svoje fotky(staci 1 hore bez a bez hlavy) pred opkou na e.uhrinova@gmail.com a potom budes vediet kde je galeria :) treba napisat aj svoj nick

Lia86

Cayman,

Tak to ma mrzí, že som ťa nastrašila... Ja mám 410 ml, moc spokojná, vôbec sa mi nezdajú veľké, k mojej postave akurát (170cm/60kg/70cm pod prskami). Ak dr odporučil 400, kľudne ich daj, nebudú veľké. Keď tak sa skús spýtať napr. na 375 ml...

cayman

ach :(((
ako ty ani Lia ste ma nepotesili.
na moj vkus su obrovske, keby som mala po detoch tak ok ale ked si predstavim ze teraz budem lolo ferrari po detoch sa vytaham a budu mi musiet supnut este vacsie tak neviem co spravim...