Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

zuzkas,ty si mala aspon vytahane kozky,ze ti mal co vyplnit :-) ja becko podprsenku?kdeeeze :D mne aj daktore acka su velke,neviem,ako to robia..

zuzkas

čaute baby.aj keď oneskorene,ale všetko dobré do nového roku želám babenkám čo sú už po a aj babulám čo ich to ešte len čaká!ja som dnes 10týždňov aj 3 dni po opke.už sa cítim úplne super,cvičiť som ešte nebola,ale od 9.1.začínam s pilates a zumbou.chcem začať chodiť 2 krát týždenne a keď sa do toho dostanem a bude ma to baviť,tak aj častejšie.baby čo ste po približne tak dlho ako ja.máte už úplne citlivé pod pazuchami?myslím tie,čo tam máte rez,lebo ja to tam mám ešte trošku mrtve.
silviklh ja som mala ešte menšie ako ty,ja som mala len vyťahané kožky bez tuku,ale zaujimavé je,že som nosila podprdu 75B s vypchávkami a tam tie kožky vyzerali akoby tam boli aj prsia:-).keď som si skúšala inú veľkosť,tak mi to vôbec nesedelo.teraz mám po opke 75C bez vypchávok,tak sa teším že som sa do toho dala,to je úplne iný pocit ako predtým!

silviklh

samozrejme,ze chcem prirodzene,nechcem velke balony,ale mam pocit,ze ked uz som sa na to dala a tieto moje krpane mi fakt vadia,ze dvojky mi stacit nebudu...nejdem to uz riesit... :-((
idem k cervenovi dvadsiatehoprveho.

cayman

uz som si pozrela tvoje. no mas mensie ako ja ale musis si uvedomit, ze niektorym sa viac nezmesti. ku komu ides na konzultacku?
a preco chces silou mocou co najvacsie? podla mna je dolezitejsia prirodzenost ako okate silikony

profil budem mat vysoky

silviklh

hej,chapem.a ty mas iba polky?mne sa zdaju vacsie,ja mam nulky.teda mama hovori,nie su nulky nahodou len tak,ze mas bradavky?ja tam daco mam,aj chytit sa dá,tak do dlane mi to je akurat.a ja sa preto bojim,ze ked mam take male,ze mi neda ani 300ml,ale ked ty mas polky a chce ti dat az 450ml,tak dufam,ze aj mne tak povie...vyzvedam vkuse,co tu maju male prsia,mensie ako jednotky a co este nemali deti,ze kolko im dal,ale velakrat mi na to nikto neodpise.
a videla si moje?

cayman

silvi
ja som mu povedala ze chcem max 300ml,ale to by som mala prsia asi v polke hrude, preto musi dat tolko ml, aby mi vyplnil hrud od boku az po stred. snad som to dobre vysvetlila.

silviklh

ahoj cayman,ty mas polky a ide ti davat az 410ml? deti si este nemala,ako citam...
a preco je 410 ml minimum,kde moze on zacat?dakujem

Lia86

Cayman,
Ja som sa po tom čo som držala v rukach aj gulate aj anatomicke implantaty rozhodla pre gulate, bo ak ich das do zvislej polohy tak sa sa vytvaruju do anatom.tvaru a zvrchu ich ešte stlaci sval...a mne osobne tie anatomicke prídu trosku spicate pod tričkom bez podprdky. ak máš strach z veľkosti tak daj minimum čo odporučil dr.,uvidis budú krásne;) aj ja mám 410ml a som max spokojná.