Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

lubs, to ti neviem povedať, ale je naozaj dosť chudá, čiže veľa to nebude, možno toľko čo aj ty. Doktor ti určite dobre navrhol, neboj

maria1113

lubs, s veľkosťami je to veľmi individuálne, napr. moja sestra má 240ml, výšku 169 a váhu asi tak 45kg. K jej postave si ani neviem predstaviť väčšie impl., má plné dvojky, sedia k jej postave.

silviklh

lubs,ked tebe hovori,ze sa ti 320 nezmestia,a ked porovnam nase prisa,tak mne sa potom nezmesti ani tie 285! ty ides ku komu,,

silviklh

Zuzka,ja by som chcela minimalne 300 a maximalne 350ml.viac ani menej :-) a gulate,stredny profil.verim,ze budu pekne pri sebe,nemam daku velku hrud.tiez nechcem velke,take akurat,aby to ani nekricalo atak :) a tiez,ked pojdem druhykrat,ale dam vacsie!! :D

zuzkas

ja meriam ako ty,tiež 169.váhu okolo 53-54.pod prsiami som mala 71-72 a cez okolo 83.teraz mám 89cez prsia.tebe navrhne asi približne ako mne 300-max.350ml.ty máš akú predstavu?ja som nechcela veľké,veľmi som zvažovala,teda manžel len tých 300,ale som rada,že som sa rozhodla pre max.tých 350.300ky by boli na mne malé.

zuzkas

silviklh,ale mne do tých vyťahaných kožiek odporučil 300až 350ml,že viac sa nezmestí.tak sme dali 350 vysoký profil.som spokojná,niesu veľké,ani malé-také akurát:-),keď pôjdem na výmenu tak dám aspoň 400ky

silviklh

zuzkas,ja idem este len na konzultaciu 21.1.a uz chcem strasne vediet,kolko mi da,preto tu tak otravujem a vyzvedam.
ja mam pod prsiami 73cm,cez neviem,vaha 50kg a vyska 169cm.som chuda,ale nie zase az tak,ako to mozno vyzeraju tie miery.vidno mi rebra,ale mi to mame v rodine,ze hore sme vychrtnute :D