Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

ahojte všetky, krásny rok 2011...
snickerska, mám rez spod pazuchy, a do vybratia štichov t.j. 10 dní nehrozí žiadny deo- ani antiperspirant... ja som si vždy napenila malý froté uteráčik a s tým som si vyutierala pod pazuchami, bolo to lepšie ako vlhké obrúsky... musíš vydržať, aj ked ja som si po pár dňoch pripadala, ako keby som mala pod pazuchami dve svinky :-D, v živote som sa tak netešila do sprchy...

della

martinka54..
..som ešte zabudla, ja som bola na opke 1.2.2010 a tebe tusim robil zmensenie, že?...a ides opať Trškovi?....inak mna sem-tam tiez pobolieva lavy ...tak som sla na sono, všetko je ok lekár povedal, že to mam z chrbata...tak chodim na masaze :-)...ale niečo na tom bude, ved po opke sme sa vsetky stažovali, že nas bolí chrbat...a mna teda bolel strašne

...uff som tu dáávno nebola....

..ozaj a čo kočky belinka, wendy, jamilili, bodynka a iné...kočeny este sme prispievate??

korki

ahojte

prajem krasny rok 2011

snikerska, veru sa stretneme. ja som objednana na 9.30. tak uvidime... dohodneme si znamenie... xixi

silvi, veru 10kg musim dat este dolu. mam 175 cm a 70kg. ale som po dvoch detoch, maly ma len rok, tak idem zhadzovat od noveho roku, teda uz zhadzujem, xixi

ozaj, chcem sa vas tu spytat, ako je to s tym, ked sa nieco stane po opke s prskami. bud sa neujmu, alebo nieco ine, neviem, nechcem malovat certa, ale len sa informujem. ako je to potom s reopkou? ide sa k tomu doktorovi co vas robil reklamovat, alebo???

della

martinka54
..ahoj, ak si dobre pamatam - teda dúfam,že si to Ty... si bola par tyzdnov po mne u Tršku a tiez ti to tusim robil cez bradavky ako mne....
..moja a co máš aký problem?

della

lubs
..ahoj...už som tu velmi davno nebola tiez mi robil trška prsia 1.2.2010...je to super odbornik...aj ja mam anatomy a teraz mam tie prsia ako moje :-)