Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

cheri!preboha, dufam, ze si ok!ruka sa zahoji, najhorsie,podla mna by mali soferom robit psychotesty lebo niektori fakt nie su sposobili jazdit!

zuzkas

bože aspoň že sa ti nič vážnejšie nestalo!a prska si si nijak nebuchla?kde sa ti to stalo?niekto ti nedal prednosť?mne sa zdalo,že ešte večer predtým sme si tu písali,že aj lola,ty, ja,že sa streteneme v PK.

malachi

zuzka
tak dufam, ze coskoro budete vsetci opat fit.no este som nebola veru nikde, ale chystam sa coskoro do teplych krajin trochu zmiznut tak budu mat asi premieru :) pilates ja nie, je to sice super vec, ale neskutocne ma nudi
inak neviete baby,ci uz mozem behat?resp.od kedy mozem zacat behat?

zuzkas

cheri dúfam sa ti nič vážne nestalo:-(!tak preto si tak dlho nepísala?áno ja mám až o rok a preto som bola prekvapená,lebo som myslela že si bola vtedy a ideš aj teraz.

zuzkas

ahoj malachi.aj tebe všetko dobré do nového roku!kúpať sme sa zatial neboli.chorí sme-aj ja aj malý berieme antib.a inak cez sviatky sme mali stále nejaké návštevy a muž chodil skoro stále do roboty,takže sme ani nemali kedy.ty ako?už si sa bola niekde predviesť v plavočkách?:-)a nechodíš cvičiť pilates?

Cheri39

ahoj zuzkas, máš pravdu, mala som ísť 12.12. ale mala som nehodu, tak idem až teraz, dúfam, že bude všetko o.k., cítim sa dobre, prská v pohode, uvidím, čo mi povie dr., ty máš dalšiu kontrolu až o rok?

malachi

lenkea
mne vravel po vybrati stehov, ze mozem bike aj stepper, ale zacala som tak nejak 14-15 den a velmi opatrne, ze co to spravi,a v pohode.nejak po 3tyzdnoch som pomaly pridavala,po 5som cvicila cele telo,ale zase len opatrne som skusala a po 6tyzdnoch "plna zataz" mi bolo povedane

malachi

ahojte baby,stastny novy rok :)
zuzka no co uz ste sa boli kupat s rodinkou?podarilo sa ti vyriesit "plavkovy problem"?
lubs
ja mam 260ml,pukanec ma tiez okolo 280 a myslim, ze ich ma super!takze si nemyslim, ze by to boli vyhodene peniaze,nehrotila by som to za kazdu cenu do vacsich ak mas naozaj tenku kozu aby si potom nelutovala a nebolo by to moc vyditelne