Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

zuskas, ak ta to tlacilo tak aj napriek tomu, alebo si uz vobec nic take necitila? mam take haluze, ze by som si tam nieco este posunula, ale to sa uz asi teraz neda :-)

lenkea

dakujem malachi, este by ma zaujimalo, kolko od op si zacala spat na boku? skusala som to uz, ale neda sa mi este, vsetko ma tlaci a taha..

malachi

lenkea
no tak to uz urcite mozes,ale tak aj pocitovo sa riad,urcite nie cez bolest.no ja mam nike taku lambadu ci ako sa tomu vravi :) je pevna, elasticka,akurat co treba drzi :)

lenkea

malachi dakujem :-)
lebo sa na mne odrazili vianocne dobroty a vobec, naco su mi pekne prska, ked postavu mam pokazenu.. som 23 den po op, takze super, som rada, ze uz mozem trochu zacat, v najblizsich dnoch pojdem skusit fitko :-)

Cheri39

zuzi, aj ja som potom zľakla, že či sú prská v poriadku, ale zdá sa, že áno... hned mi vyleteli airbagy...

Cheri39

taký kretíno letel ako blbý, dostal šmyk, a rovno do mňa, keby som nemala ruku v háji, tak ho tam asi kabelou dorazím, taká som bola vytočená...