Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

cheri neviem odkedy push-up.ja som si zatial nekupovala a nepýtala som sa dr.,že odkedy,ale myslím že od 12t.sa už môže určite.ja som si kúpila takú kvalitnú športovú pred vianocami,ani necítim že ju mám.,tú retro už nenosím,vadil mi tam ten zips a nemohla som s nou mať výstrih.inak ja som myslela,že vždy keď je havárka,tak sa musí ísť na kontrolu prsiek hneď.

Cheri39

zuzi,som na pn, muz sa o mna stará, snažím sa čo najviac zvládnuť jednou rukou, ale niektoré veci jednoducho nejdú...
inak aj ja ešte nosím tú retropodprdu... je mi v nej dobre, aj ked mi predtým liezla na nervy. ja mám zatiaľ nakúpené len nevystužené podprdy, ale som zvedavá ako budú prská vyzerať v takej push-upke... odkedy sa môže nosiť?

zuzkas

bože cheri,to ti teda nezávidím že tak dlho.konečne si sa mohla z prsiek vytešovať a teraz toto:-(sa ti musí aj ťažko obliekať,aj na pn si asi,či nie?na kontrole:prská mám v pohode,aj jazvy,môžem spať na bruchu,cvičiť-ja už plnú záťaž,na noc už nemusím podprsenku,ale aj tak športovú nosím je mi tak lepšie.

Cheri39

ahoj zuzkas, sadru mám až do 25.1. potom rehabilitácia, som úplne na nervy... inak, čo ti povedal dr. pri kontrole? môžeš už nosiť push-upku?

malachi

lenkea
to je skor maly kon, ale inak anglicky mastif. Akurat, ze on chudak asi nepochopil, ze uz nie je steniatko :)

malachi

lenkea
tiez som tak nejak okolo 3tyzdna sa zacala pregulavat na bok,najprv taky polobok-polochrbat a postupne som sa viac na bok ukladala.lave ma este aj 6tyzden tlacilo,take neprijemne, ale uz v pohode.dokonca som sa na 7.tyzden zobudila na to ako ma prilahlo moje mile male pritulne psica (75kg!!)to som myslela, ze silikony nemali sancu :)

martinka54

della
nemala som zmensenie, ja som mala korekciu a vkladanie implantatov. co si nepamatas? ked sme sa bavili, ze mna caka to iste. no, mne povolila koza na lavom prsniku od bradavky smerom dole zhruba o dva cm. inak to mam v pohode, ale kedze su moc prirodzene, chcem ich oba dat vyssie. keby som to chcela v lokalke, mala by som to zdarma, ale kedze sa bojim, tak budem platit do 400 za narkozu. posli nove fotky ako vyzeras po roku.

aquamarine

ahojte kocky,zase som tu dlhsie nebola....
trosku sa mi zmenili plany idem na opku az v marci lebo musim odcestovat mimo sr,takze zase sa to natiahne:((o dva mesiace dlhsie fnuk:(

zuzkas

ja som sa každé ráno zobudila že spím na boku a aj v noci.som sa budila na boku,trošku ma tam akoby tlačilo,bolelo,ale aj keď som si večer lahla na chrbát,tak som sa tak nikdy nezobudila.