Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adro03

Ahojte babulky
ja som dnes prvy den doma po operacii.Bola som u Dr.Cervene je to uzastny clovek aj vsetky jeho sestricky. Som velmi spokojna a prsia vyzeraju super podla mojich predstav dnes poslem foto ,ale su opuchnute.drzim palceky vsetkym babenkam co sa chystate na nove prska
.

Anca87

Babulky a mate niekto kontak na cervena? Rada by som isla na konzultaciu do pezinku, ale to bude tak najskor v marci ako citam

barbora10

lubs

na omlazeni sa klasicky zaregistrujes,necakas,ze ti spatne poslu nejake heslo.to heslo si zvolis sama.a urcite ti to nejde preto,ze nick aky si zadala sa uz pouziva a tak musis skusat viackrat.napriklad lubs1,lubs11,lubs111...,treba poskusat viacej moznosti.aj mne sa podarilo asi az na piaty pokus zaregistrovat.

kozicka

korki

pokial viem aj Cerven aj Trska aj vacsina, je to aj pre nase dobro. Najlepsie na gynekologii poziadat, oni ta poslu na sono, neni to nic strasne, len ti pobehaju "mysou" po prsiach :-)