Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

adro, tak tebe je už dobre, keď už máš po opke, ja idem v pondelok na predoperačné. Tak to si mala ďalekú cestu domov, nebolo to asi bohviečo, že? Koľko si si dávala, nechce sa mi to hľadať

jednotka1

ahojte dlhsie som tu nebola.včera som bola na kontrole po 5 tyzdnoch.stale mam lave prso napuchnute z hora a ovela ovela vyssie ako prave ani dr.ma velmi neukludnil,cakala som niečo ako to je este skoro,to sa napraví alebo tak... a nič.len kukal.aj tvar ma taky čudny.

lenkea

baby prosim Vas, neviete mi poradit? prava bradavka ma s kratkymi prestavkami boli cele dni, je to take neprijemne stipanie az palenie.mala som s nou problem uz aj pred operaciou, vpacovala sa mi. prve dni od op pekne stala vonku a teraz sa zase schovava a strasne to boli. neda sa na to natriet nejaka mast, nemali ste niktora bolesti bradaviek?

lenkea

korki aj ja som si chcela dat spravit sono, mala som aj vymenny listok od gynekologa, objednavala som sa v polke novembra a objednali ma az na JUL 2011 ! dobre, ze? takze sono absolvujem az s novymi prskami :-)

korki

adro, gratulky velikeeee...
normalne zavidim, v dobrom... aj tie bolesti, xixi

tak to sono teda budem riesit az po konzultacii, uvidim co mi povie doktor, samozrejme, ze pre pokoj duse, by som ho chcela si dat urobit... tak sa na to spytam.