Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

ahoj snickerska, používala som klasický antipesrpirant nivea, taký ako pred opkou, bola som u červeňa, konz. som mala 10.10. a už 6.11. som mala opku, lebo sa uvoľnil termín, ja som sa dohodla, že ak sa im niečo uvoľní, tak mi zavolajú, lebo inak som mala ísť až 5.3.2011.
teraz majú moje nové prská cca 8 týždňov, mám 400 vysoký profil a sú krásne, zatiaľ som veľmi spokojná, vyzerajú prirodzene, najskôr mi pripadali veľmi veľké, ale teraz som rada, že som si nedala menej, lebo som sa rozhodovala medzi 375 a 400, dokonca mi na kliniku poslali obidve veľkosti.
ja som bola na konz. ešte u minarovjecha, ale nakoniec som sa rozhodla pre červeňa, je fakt dobrý.
ked sa mi zahojí ruka, hodím aktuálne foto do galérky, mám tam len také tesne po opke...

Flow333

Zajacik 006

presne ako píšeš. Je veľa DR ktorí robia ozaj krásne prsia. A nemusíš ani rok čakať. Keby som sa mala teraz rozhodnúť opäť, nechám sa operovať zas u DR magda.

zasuvka

Anča 87,
mám presne ten istý problém ako ty a už som 4 mesiac po opke.Tiež v ľavom prsníku,teraz po operácii si to dokonca už nedokážem ani nahmatať.Plastickému chirurgovi som doniesla popis zo sona a v pohode.Povedal mi,že do žliaz nejde ide pod sval a nemá to s tým nič spoločné.Tak sa neboj a bež do toho.

Kočky,
všetkým Vám prajem úspešný rok 2011,Martinka držim palce,Lia 86 sa Ani neozveš som ti písala na fcb.