Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

snikerska, dobre s tym znamenim... ja som blond, vyssia a nemam vytetovane obocko, xixi...
inak tiez zvazujem este jednu konzultacku, hlavne mi ide o to, aby to bolo rychlejsie. lebo fakt neviem, ci to vydrzim este pol roka alebo rok... a na toho ocenasa mate kontakt???
kozicka, nie, este som nevolala...

Anca87

Baby viete mi poradit. Pred dvoma rokmi mi zistili nalez na lavom prsniku, nejedna sa o nic vazne je to len nejake teliesko ktore sa vola hypoechogénne lozisko. Pravidelne teraz chodim polrocne na kontrolu, lozisko sa nezvacsuje , dokonca sa zmensuje. Mate s tym niektora skusenosti. Mozem si dat urobit prsia aj s tymto loziskom?

martinka54

anca
skus si napisat na pasticka chirurgia.tv, tak nejako sa vola ta stranka a tam ludia pisu otazky a plasticky chirurgovia odpovedaju, alebo si normalne zavolaj nejakemu doktorovi :-)

kozicka

Anca 87

neviem ci ti tu niekto bude vediet poradit, idealne kontaktovat plasticku chirurgiu a rovno sa na to spytat ci v tom nieje problem.

Anca87

Baby viete mi poradit. Pred dvoma rokmi mi zistili nalez na lavom prsniku, nejedna sa o nic vazne je to len nejake teliesko ktore sa vola hypoechogénne lozisko. Pravidelne teraz chodim polrocne na kontrolu, lozisko sa nezvacsuje , dokonca sa zmensuje. Mate s tym niektora skusenosti. Mozem si dat urobit prsia aj s tymto loziskom?

zajacik_006

Snickerska a Emi, ja mám prsia od dr. Očenáša a som veľmi spokojná, aj čo sa týka jeho prístupu aj práce. Rozhodla som sa pre neho, lebo kedˇsom videla jeho prácu pred cca 5.rokmi, tak som povedala, kedˇprsia, tak len od neho. Vtedy síce robil len v BB a ja som tam stále nemala čas ísť. Kedˇsom sa dozvedela, že robí aj v Púchove, tak som hnedˇzašla na konzultáciu a objednala si termín operácie a mám už po všetkom. Ako tu čítam,že holky inde čakajú takú dlhú dobu len na konzultácie a potom na opku, tak ja by som to asi vzdala-od strachu. Ináč dr. robí v BB,LV a PU.

emi811990

Snickers- O pánovi doktorovi Očenášovi som počuula len samú chválu nakoľko majú od neho prsia a nielen to(pery, zadok) spravené 4 moje kamarátky. Aj ja ho zvažujem.ALE on operuje aj v leviciach a bystrici. v leviciach je to všetko prehnane zdražené čo(prsia) ti v lv spraví za 3000eur to v bb máš za 2000.

snickerska

cheri a po vybraty štichov si použivala nejaky špecialny deo sprej ??a u koho si bola ?ja som objednana na konzultaciu ale až vo februari k červenovi do b.b. a stredu idem ešte na jednu konzultaciu k očenašovi do levic ...tak som zvedava čo mi povie tam --ma niektora skusenosti s očenašom??