Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

b4bie
vyberanie drenov neboli iba trochu zastipka, predtym si vypytaj infuzku od bolesti. inak sa ti potom dost ulavi, tak sa nato radsej tes. ja som z toho mala stres, ze co to bude, ale ti poviem, ze je to parada, ked ti ich vyberie. uplne som ozila potom :-)

martinka54

adro
ono to nebola nikoho chyba aspon tak mi to doktor povedal. lebo ja som mala korekciu cez dvorce s implantatmi a ako sa mi ukladalo tkanivo tak mi ta koza povolila o dva cm.vyzera to tak ako keby ten implantat som mala nizsie, ale to sa mi len ten gel prelial nizsie. inak davam si robit oba, lebo chcem ich mat vypnutejsie. momentalne ked si lahnem tak sa mi rozleju do boku, ten pravy v pohode, ale ten lavy moc a potom ma aj pobolieva. robil ma trska, inak je to skvely clovek a ma zlate rucicky

b4rbie

adro =)

Ďakujem za palčeky, ja idem k Trškovi, teda snad na mna "nezaudol" =D... termin mam potvrdeny, len na tej velkosti sme sa este uplne nedohodli nejak mi neodpisuje na mail...

Inak ta drenaz bolela ked ti ju vytahovali? Ab si ju ani nemala?

Ďakujem

b4rbie

adro =)

Ďakujem za palčeky, ja idem k Trškovi, teda snad na mna "nezaudol" =D... termin mam potvrdeny, len na tej velkosti sme sa este uplne nedohodli nejak mi neodpisuje na mail...

Ďakujem

b4rbie

adro =)

Ďakujem