Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xexenka

silviklh

nie nie, s tou kozou nic, len kade bude viest rez. keby ich mam este o kusok padnutejsie, tak musi viest raz pod prsnikom. ze by to cez pazuchu neslo. asi kvoli dialke a tomu ovisu. tak ale som rada ze nakoniec to slo cez pazuchu, to som aj chcela.
koza v pohode, ta sa vzdy natiahne, dokonca mi aj strie po schudnuti zmysli :)

silviklh

xexenka

tak teda vitaaj :-) je tu toho strašnááá kopa :-)
chcem sa ťa spýtať,tebe aj dr.hovoril niečo také,že tam máš dosť kože,keďže si schudla,či nič také nehovoril?

cayman

Barbora 10
hned som to isla pozriet :) ale jednemu nerozumiem, az 2 baby otehotneli do roka od opky.Planovane...takze to uz naozaj mohli radsej pockat. uvidim ako my dopadneme, u kazdej to je 50 na 50 ci budu prsia ako predtym, alebo klesnu do teplakov :)

barbora10

mnohe z vas zaujimalo ako vyzeraju prsia s immplantatmi v tehotenstve a ako sa menia,tak kuk.poriadne sa zmenili,pozrite aj velkost dvorcov.prsia sa jej dost zvacsili a to ich este ani nema naliate mlieckom:)posledne dva prispekvky dole:

www.omlazeni.cz

silviklh

myslíte,že Červeň bude mať nejáke voľné termíny bližšie v tom poprade,alebo kde to ešte on robí?že by som si pocestovala :D keĎ v tej BB to je také plné

kozicka

lubs

pre urychlenie menzesu skoc na gyndu, povedz mu ze ides na operaciu pocas ktorej by si nemala menstruovat a potrebujes vyvolat kramy skor. Ja som tak bola. Da ti hormonalnu injekciu a najneskor do tyzdna by si mala dostat

Korki

lezkala som v ruzinovskej na oddeleni plastickej chirurgie, je to taky maly pavilonik, dodrziavaju tam sukromie. Kontakt je na tejto stranke, volaj najlepsie poobede www.paliatka.eu Radsej tlf ako mail

korki

lubs, dik za odpovede, aj ohladom tej reklamacie. to som sa ja pytala. dobre vediet...

a co sa tyka toho sona, veru aj ja by som isla radsej... a to sa robi vramci predoperacnych, mam si to tu vybavit u svojho gynekologha, alebo ako??? a neviete, ci to aj dr. cerven vyzaduje, to sono?