Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

bellinka
a co ty s tym prsnikom. mas ho teda nizsie? a budes to riesit ci kasles nato?

ostatne kocky co sme boli minuly rok po sebe, uz sem nechodite? bodynka, ska, mihai, tanda, bratislava,carol, jamimi, barbieone, ihla, wendy....snad som na niktoru nezabudla

mondan
moja a ty co s tymi prskami, tiez si hovorila, ze mas nejaky problem, ustalilo sa to alebo zhorsilo?

b4rbie

ahoj andro gratujem !!!

moc casto sem neprispievam, ale kazdy den si sem rychlo idem nieco precitat, pracovne som trosku vytazena a v noci tu nchcem moc buntosit. Termin mam koncom februara, a tato stranka mi moc pomaha sa pripravit...

LUBS
mne sa podarilo na omlazeni prihlasit, ak chces prihlasim sa za teba, a heslo si potom zmenis...

martinka54

vitaj adro :-)
neboj preboli vsetko, vidis mna to caka este raz skoro po roku, ale zevraj by to nemalo tolko boliet,uvidime. ale ja som osobne celkom dobre znasala bolest.

adro03

zuzkas a barbora10
dakujem je to presne tak ako pisete,ale co nespravime pre nas.super,ze vy uz bolest nemate a ja to zvladnem.rodinka pomaha aj 6 rocny sincek to chape ,ze som bolava a obskakuje ma s vodou opravujevankus,lebo rezy mam pod pazuchov

zuzkas

adro gratulujem a prajem rýchle hojenie!:-)aj ja som po ceste domov z opky cítila každý hrbol na ceste:-( a prvé dni by som bez kvapiek a tbl od bolesti neprežila a samozrejme,že pomoc blízkych je určite potrebná.prvé cca 4 dni sú najhoršie,potom sa už dá bez liekov fungovať.hlavne oddychuj,ako ti aj lenka radí a po pár týždňoch ani nebudeš vedieť,že si niekde bola!teda budeš vedieť,lebo budeš nosiť krásne prská na hrudi,ale na bolesť si už ani nespomenieš.držím palce!

lenkea

adro, mna to teda bolelo strasne. lihanie a vstavanie najviac, neboj sa, aj ja som si myslela, ze ta bolest neskonci, ale kazdym dnom to bude lepsie a lepsie. najlepsie nic nerob, len oddychuj, pozeraj TV, nechaj sa obskakovat.ked ta to boli, kludne si daj tbl od bolesti, alebo na spanie. neboj, to najhorsie mas za sebou, uz bude len lepsie a lepsie..