Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

pespra, ak mozes, chod na dovcu co najneskor, ak si ju teda skor zajednavas, nikdy nevies... a aj s tym letom, tak na druhy den ak sa aj moze, tak urcite by si nechcela letiet a tie dva mesiace su asi v pohodke uz...

pespra

Flow333 dakujem za odpoved :-)
akurat ale citam, ze viacere ich mate dost dlho opuchnute, tak neviem, ci dva mesiace nebude skoro na dovolenku :-(

jednotka1

dr. Pikula
ved podla toho čo čítam,tak sa dost dlho prsia upravuju a menia,tak sa na to spolieham,ze to bude aj u mna tak a nezostane mi tam az taký velky rozdiel.
tak poradil mi masírovat a kontrola o pol roka.

pespra

A tiez sa chcem este spytat, ako sa dostanem do vasej galerie? Kam mam poslat svoje fotky pred op.?

Chcela by som vidiet niekoho, koho operoval Dr. cerven. Mna totiz dost vysokoval velkostou, co mi navrhol. Nakoniec sme sa dohodli na 410ml anatomicke, ale povodne chcel on viac.

Flow333

pespra

ja som tak neletela, ale letiet mozes aj druhy den po opke. a po 2 mesiacoch uz si myslim, ti vobec nic nebrani

pespra

Ahojte,
pisala som sem uz davnejsie, je to dost davno a vtedy ste mi naozaj super poradili. Vtedy som este len uvazovala o prsiach a dnes som uz po konzultacii u Dr. Cervena a uz mam aj datum op. 20. aprila ideme na vec :-)
Pan Dr. Cerven je naozaj velmi mily, trpezlivo mi odpovedal na vsetky otazky, len som sa ho zabudla spytat, ci je mozne cca 2 mesiace po opke uz letiet na dovolenku. Leteli ste tak niektora? Dakujem za kazdu odpoved :-)

Flow333

jednotka

ja mam tiez lave este trosku opuchnute a to som 8tyzdnov po. ale kamoska mala 3mesiace kazde ine. tak neboj, podla mna sa to este upravi...

jednotka1

maria povedal,ze ten opuch by mi mal zmiznúť a ak nie,tak budem prvá no a k tomu rozdielu ked som sa spytala,ze či sa dá nejako zistit či sa mi tam impl.neposunul ked to mam tak vysoko,ze to budem vediet az vtedy ked mi to tak zostane navzdy.
ja viem,ze to niesu jeho prvé prsia,ale moje hej-vytuzené
nechcela som robit tam paniku,lebo on bol uplne kludný a len na mna hladel.