Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Veronika 86

Flow333

Ty mas Nagor, ze? Nemas pocit, ze su dost tvrde? Vsade citam, ze Nagor su najtvrdsie..

Ja som sa nakoniec rozhodla pre Chirmed, chcela som ist aj do BB, ale nebolo casu..Ktory doktor ta operoval?

Dakujem :)

Flow333

Barbora

bo to môže byt tým že bude mat anatomicke. Tie pôsobia aj sú plnsie v dolnom pole. Mne DR najprv chcel dať anatom ale ja som chcela dekolt. A potom povedal že to sa ak tak usadi. Že aj gulate môžu pôsobiť prirodzene.

barbora10

korki

zalezi na tom,ze kolko to bude v lete od operacie,lebo mne napriklad este toto leto jazvicku malinko vidiet bolo,ale teraz uz neni sance.takze musis s tym ratat,ze isty cas,kym poriadne nevybledne,tak ju vidiet bude.kamaratka co ma uz 4 roky od opky,tak ma sama problem si tu jazvicku najst.

kozicka

divcata k tym jazvam, cim to natierate? Ja teda este nemam uplne zhojene (hojim sa pomaly) ale zatial im dopriavam kalciovu mast. Ale pocula som ze je dobre davat aj cotratubex ale neviem ci uz, alebo az ked sa uplne zhojja a budu to uz jazvy a nie rany

korki

bellinka, ja som nepisala, ze je to problem. ale ja by som urcite na druhy alebo treti den od opky nikde nesla a nieto este letela... ja planujem minimalne tyzden len lezat a vysedavat pri tv a potom pomaly sa rozhybavat.

s tymi jazvami sa aj ja veru bojim. lebo ja by som chcela rez pazuchou a bojim ze v lete ked bude nejake tielocko len, ze to bude vidno. napr. ked dam ruky hore, tak urcite, nie???

barbora10

alore

4 mesiace je kratka doba.niekomu jazvicky blednu pomalsie.ja som ich tiez mala dlsie cervene,ale uz nie je po nich ani stopy.bud kludna:)a kde mas rez?

bellinka

korki ja som letela 3 den po op a vobec som nemala problem , ako keby som ani nemala nieco operovane, takze s lietanim problemy nebudete mat !!!

alore

ahojte prsatice, stastny novy rok vsetkym :)
pouzivali ste niektora na jazvy po opke biolampu? Pomohla vam? Ja mam aj 4 mesiace po opke cervene jazvicky (asi to bude tym ze je zima). Za ako dlho vam skoro uplne zmizli? Ja sa bojim ze mi take ostanu :( pomohli vam tlakove masaze?