Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

snickerska

korki tak sa teda vidime ...a to čislo na očenaša je Mediklinik -036 6379350 to je pevna do levic a toto je mobil aj do levic aj do blavy 0903 463 425 ,,,konzultacia by mala stat 14€ .

pespra

Flow333
to naozaj? Mne najprv odporucil tiez 460ml, vraj aj viac, ale ja som sa zlakla, ze to uz by bolo moc. Preto sme sa dohodli na tych 410ml, to Dr. mi povedal, podla nejakych tabuliek, ze budem mat 101cm cez..
Tebe pred tym hovoril kolko budes mat po operacii obvod?
Po tom, co si napisala uz aj uvazujem, ci som ho predsalen nemala posluchnut aj ja na tych 460...

korki

babule, vysvetlite mi este prosim vas tie profily. co to akoze je? nech si viem predstavit... aby som bola na kozultke mudra trosku... xixi

doteraz som si myslela, ze vysoky profil su prsia dane vysoko, stredny, ze stredne a nizky ze nizko, xixi... ale asi to tak nie je... ze?

Flow333

pespra
myslis, ze to bude az 101? ja som mala 85cm, mam 460ml a mam 94cm, mam vysoky profil nagor jeden implantat ma 5,4 cm profil.

pespra

Baby ste tu niektora aj co mala nesumerne prsia? Ja mam vdaka kojeniu velky rozdiel, na foto to vidno, myslela som, ze bude treba rozdielne implantaty, alebo take nieco, ale Dr. Cerven mi povedal, ze nie, ze rovnake, ze tym, ze mi ch da ciastocne pod sval, tak sa to urovna, aj ked nebudu uplne rovnake, ale nebude az taky rozdiel. No ja mam trosku pochybnosti.. mne sa ten rozdiel zda byt dost velky...

pespra

dakujem za kazdu odpoved, s dovolenkou to asi urobim tak, ze si dam aspon tie tri mesiace...

maria1113 prepac teraz hned ti nenapisem miery, nie som doma a nemam sa teraz cim odmerat, ale doki co meral, tak cez prsia mam cca 86 a s tymi 410ml implantatmi by som mala mat vraj 101 cez prsia.

poslala som uz fotky na tu mail. adresu.
Dakujem

maria1113

adelaide, ja normálne nechápem, ale teraz mi to akosi strašne letí, už sa mi to nezdá ako večnosť . Aj ja som pozerala v galérke adro, naozaj má pekný základ, aj prská budú pekné.

adelaide

no to hadam zvladnem. no boli sme na orave cez sviatky..ale precitala som vsetko...no ty uz len 3 tyyyyzdne..chapes? :o))) ja 25 dni...uz to leti.
a prsaticam gratulujemadro ty si v galerii ako adre03? zaklad mas nadherny ak ano

cayman

maria,
uz vedia, ale to odhodlanie ma stalo vela...ocino je silna autorita, som jeho jedina dcera tak to mam take zlozitejsie :))) ze chytim rakovinu, je to proti prirode , tak hned som goooglila, ale nastastie su to len famy.