Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivka1980

Nelina
ja som isla k Raczovi. konzultacku som mala behom tyzdna a opku o 3 mesiace, ale len preto, lebo mne to tak vyhovovalo, inak mi povedali, ze behom dvoch tyzdnov po konzultacke mozem ist. a som spokojna.

Veronika 86

Flow333,

ja som mala konzultacku s Dr. Magdom, mne dovoli dat max 330ml, okruhle, vysoky profil..mne sa nezda, ze by tvoje boli male :) ale ty vies :)
Co sa tyka implantatov Nagor, tak vsade citam, ze su fakt tvrde..tak neviem..

silviklh

pespra

musis po jednom pozerat,nie je to rozdelene..ja si par pamatam,napr.barbora10 ma od neho,lolo77,...a to je asi vsetko:D teraz ma nenapadne.obe maju ine profily aj ml,a krasne maju obidve!

pespra

Barbora10 dakujem, ano ja budem mat anatomicke, tak to bude asi ine.
Fow ty mas gulate?

Baby a da sa v tej galerke nejak rozdelit ktore operoval Dr Cerven? Asi neda, co? Ja by som chcela vidiet predovsetkym jeho pracu..

Nelina27

ahojte dievcata, tak som sa rozhodla tento rok podstupit tiez zmenu k lepsiemu, buduci tyzden idem na konzultaciu k dr. Raczovi, poznam len jednu babu co jej robil nove prsia, takze ak mate niekto s nim skusenosti, tak sem s nimi... este chcem ist na konzultacku aj k Cervenovi do Pezinka, ale on je tam malo, neviem ci sa k nemu dostanem a ako dlho sa na neho caka s operaciou, ale asi dlho, podla toho co tu citam, kedze baby si ho tak velmi chvalia. Co najskor pridam foto do galerky... dakujem za odpovede

pespra

Ahojte, akurat som si pozrela niektore fotky v galerke a asi sa naozaj objednam na konzultaciu este raz a predsalen si dam tie vacsie, co mi odporucal...

tinda

kozicka,flow podla mna pokial sa stane niečo s implantátom tak určite je to pádny dôvod na reklamáciu myslím napr.kapsuláciu,ale usadenie a pod.pochybujem s tými rizikami sme boli asi všetky pred opkou oboznámené,aj tak to zaleží od toho daného doktora ako sa k tomu postaví,martinka tu spomínala,že ide na reopku a ta platí napr. len za narkozu,aj ked sa síce nejedná o výmenu implantátov ale o korekciu.