Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

Kozicka

tiez by ma zaujimalo ako je to s reopkou. Lebo ja uz teraz viem ze pojdem opat. Len manzel to asi nerozdycha

kozicka

kocky mna by zaujimalo vy co idete na reopku, ci uz koli nesumernosti ktora vzdnikla, alebo inym problemom, platite zasa plnu sumu? Alebo ked sa to v poriadku neusadi, dohodnete sa nejak s doktorom? Bolo by podla mna huste aby ste zasa mali platit plnu palku.

b4rbie

awojte

mne na jazvičky pomohol velmi HEPAROID... nesmie sa sice davat na uplne cerstve jazvy, ale po 6mesiacoch mi na brusku ani nie su vidiet a to tiez boli fialovo ruzove =/

korki

flow, chapem ze musela. vsetko sa da zvladnut. ja som hovorila cisto len o sebe, ze ja by som sa na to nedala. ja som taky strachoprd a uz sa vidim po opke. ani sa nebudem chciet pohnut, co sa budem bat, aby som nieco nepokazila, xixi...

Flow333

Veronika

myslím že nie sú tvrdé. Normálne na pohmat. Dám ich k sebe a to ich mám ďaleko kvôli sirsiemu hrudniku. Operoval ma DR magdo. Prska mám celé citlivé. Cítim ich aj z dola aj bradavky. Všetko ok. Len mohli byt väčšie.

alore

zuzkas neboj ked ostatnym vybledli tak aj nam ja som zacala s biolampou 2 krat denne plus 2 krat tlakova masaz nech im trosku pomozem

alore

barborka dakujem za odpoved uz budem kludnejsia ze nie som sama s nie moc peknymi jazvickami. A mam ich v podpazusi ako ty. V auguste bude rok co budem po opke tak to hadam v lete uz tak velmi nebude vidno a casom vymiznu uplne. Ty si taka super vzdy kazdemu odpovies pomozes, rada citam tvoje prispevky :)