Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

ja som už zabudla, že ty si mala ísť pôvodne 19.1. No veru myslím na to stále, ako to bude prebiehať a tak. Sestra mi už zohnala aj tie analgetiká flector a kvapky, čo si mala aj ty tramal, alebo tramabene.

zuzkas

veru mária,za pár dní už aj ty budeš mať krásne prská a budeš tráviť hodiny pred zrkadlom:-))ten čas veľmi letí,ja som mala ísť teraz 19teho a už pomaly ani neviem že som niekde bola.už som začala pomaličky aj cvičiť,ale zatial len doma.od 9teho budem chodiť aj do posilky,lebo teraz je ešte tá naša ženská zavretá.už ti asi po rozume iné ani nechodí,ako prská,však?!:-))ešte počkaj,keď budeš mať nejaké 2-3dni pred,to bude stres...začni papať veľa cesnaku,aby si neochorela!

maria1113

ahoj zuzkas, ale to letí, ešte nedávno bol len september a konzultácia a už je január. Začalo mi to nejako rýchlo ubiehať.

zuzkas

čaute baby aj ja som mala jednu bradavku bolavšiu,ma akoby rezala a dosť často aj vklude a ešte stále mi nieje príjemné,keď mi muž po nej prejde.treba tomu nechať čas,ja už som skoro 11týždňov po.

lenkea

kozicka akurat vcera som pisala, ako velmi ma boli bradavka, ale mna nie len na dotyk, ale skoro stale, hlavne ked mi je trochu chladnejsie..

kozicka

ahojte

baby mali ste niektora jednu bradavku na dotyk bolavu. Druhu mam ok, ale na pravom akoby ma tlacilo cele prso zospodu na nu a nie a nie sa vratit citlivost do prijemneho povodneho stavu. Dufam ze sa to coskoro upravi, necem pri intimnych chvilach udriet partnera za to ze sa ma tam dotkol a boli to :-)))

bianca003

korki
prese tak profil znamená výšku implantátu konkrétne jeho rozmer napr,u gulatých v tabulke máš zadane mililitre,šírku čiže priemer a profil jeho výšku, Presne ako napísala b4rbie ked sa pozrieš na prsia z profilu tak pri vysokom ti viac vystupuju dopredu:)

b4rbie

korki

mne to tak doktor vysvetlil, ze ked mas implantat a pozries sa na neho z boku, cize neskor prsia z profilu
vysoky vystupuje viac dopredu, stredny je normalny a nizky profil je pre baby co maju siroky hrudnik a z predu sirsie ale nevystupuju tak vela do predu...

ten si nevyberies, to je dane rozmermi našich hrudníkov =)

Veronika 86

Flow333

Ty mas Nagor, ze? Nemas pocit, ze su dost tvrde? Vsade citam, ze Nagor su najtvrdsie..
Ja som sa nakoniec rozhodla pre Chirmed, chcela som ist aj do BB, ale nebolo casu..Ktory doktor ta operoval?
Dakujem :)