Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

no ja by som bola velmi rada, keby mi tie moje skaly uz zmakli, ale co by som chcela 26 dni od op? :-)
dufam, ze ich niekedy dam k sebe v podprsenke, lebo zatial tam mam hoodne siroku medzeru..

kozicka

lenkea, zuskas

tak snad nas to coskoro prejde, vraj to moze trvat aj pol roka kym sa to upravi, ale ja som z toho trocha nervozna.

Inak kedy vam baby zmekli prska uplne?Moje su zboku makucke, ale zospodu ich stale akoby necitim a su tvrde. Zvrchu jeden makky druhy tvrdsi.
Zaujima ma vasa skusenost za ako dlho ste ich uz mali "ako prave"

zuzkas

mária a kontrolu mám najbližšie po roku od opky.bola som teda na vyberaní stehov po 14 dňoch od opky,kontrola po 6tich týždňoch a potom o rok.

zuzkas

maria ja som u ženského nebola.mala by som sa k nemu už objednať,lebo v novembri bol rok čo som bola na kontrole a na sono som bola na jeseň 2009.včera som si bola aj kartu konečne k nejakému obvoďákovi založiť a hneď mi aj povedal,že budúci týždeň ma pošle na rtg chrbtice,lebo sa mu zdá že mám v krku výrastok a že mi odporúča rehabilitácie.neviete baby,so silikónmi sa môže ísť na akékoľvek rehabilitácie,alebo sú niektoré zakázané?

barbora10

pespra prepac,ale mas fakt tazky nick:)vzdy ti ho skomolim:)

a inak ak si si neni na 100% ista tou velkostou,tak kludne doktorvi zavolaj a dohodni si este jednu konzultaciu.

barbora10

flow

persepe to kludne moze spravit 101 cez prsia.mozete mat obvod aj rovnaky a nikdy by vam to rovnako nespravilo.a este k tomu perspe bude davat doktor anatomicke a aj to je rozdiel.a napriklad mne 350 spravilo cez 92,takze je to fakt velmi individualne.

maria1113

zuzka a kontroly si už absolvovala asi všetky, alebo ešte pôjdeš? A ženská dr. ťa neposlala na sono? Mne povedala, že ma hneď potom pošle

maria1113

zuzka, no to by si sa teda mohla odfotiť, chcela by som vidieť ako sa zmenili. Toho slona na hrudi a toho pocitu, že nemôžeš dýchať sa bojím najviac.

zuzkas

ten flektor som ja ani nemala,ale tie kvapky boli perfektné/ja som ich mala od detskej doktorky/ a ibalgin som si ešte dávala.jaj som už zvedavá aké budeš mať pocity a potom sa nezlakni toho slona na hrudí:-)/myslím tú ťažobu/,teším sa aj na tvoje fotky!aj ja už by som sa mala konečne odfotiť,lebo sú už úplne iné ako v galérke,ale jedno mám o pár mm nižšie:-(