Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Veronika 86

Ahojte baby,
vela dievcat rozmysla, ze ako ich prsia budu priblizne vyzerat po op. Mne doktor poradil taky trik - odvazit si ryzu podla toho kolko ml si davate(napr.330ml-330g ryze), dat tu ryzu najlepsie do silonky a vyskusat do nevystuz. podprsenky a pod tricko...neviem ci to ozaj funguje, ale ja som to skusala, tak to vyzeralo ok, len fakt neviem ci sa to priblizi tej velkosti, ktora zodpoveda v skutocnosti :)

zajacik_006

Snickerska aj mňa toľko stáli u dr. Očenáša. Asi si bola v Leviciach, ale počula som ,že v BB je lacnejší. No neviem isto

Flow333

Maria1113

neviem kolko ale tak aby mi isli k sebe. Takze maximum.

Pespra
ano mam gulate. Ale nevyzeraju

Veronika
cakala som ze budu vacsie. Nevhcela som primerane ale aby bolo vidiet ze su velke. A nenisu

snickerska

no konečne mam po konzultacii...dr.očenaš mi navrhol 400 menthor pod sval vysoky profil rez pod prsom a ceny 2790€ ...celkom dost by som povedala ...ešte uvidim čo mi navrhne červen a podla toho sa rozhodnem ...

bellinka

flow sme na to podobne aj ja chcem vecsieeeeeee :))))))) by som isla aj hned , sakra ale staviame dom a tam ide tolko financii ze az asi si podam lotto ha ha

bellinka

Korki :

Presne ako spomenula flow ja som letela na 3.ti den domov z ke do ba po operacii , ja som isla kvoli operacii z bratislavy az do kosic lebo su tam skveli doktori a musim povedat ze som letela sama a bez problemov nikto si nic nevsimol , clovek sa nemoze bat hybst , pohyb ti pomoze po op , to mas ako po porode , musis sa hybat , samozrejme ze nie tancovat zumbu ale normalny pohyb , po byte , aj na zachod budes musiet ist aj to je pobyt a myslim si ze let lietadlom 400km je urcite pohodlnejsi ako cesta autom :))))))