Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Veronika 86

Ani moju velkost implantatov doktor nemal,len mensiu..takze si neviem 100% predstavit ako budu vyzerat..ale aj tak, doktor mi vacsie nedovoli..

lenkea

co sa tyka tej predstavy o velkosti, ja som ryzu skusala a ked to porovnam s prskami, ake mam teraz, tak to vobec nie je podobne. skor by som odporucala poriadne si obzriet ten implantat danej velkosti(ak mate moznost a dr. ma tu konkretnu velkost u seba v ordinacii pri konzultacii) a predstavit si ho vnutri prska..

Veronika 86

Flow333,
aj ty si to skusala pred op?
Ja by som tiez chcela vacsie ako mi doktor navrhol, ale nedovoli mi...mam uzky hrudnik :(

Veronika 86

Silvikhl

No neviem, to mi Dr. poradil, ze si to mam tak spravit,aby som si vedela ako tak priblizne predstavit..

martinka54

baby no neviem ako to je s tymi reopkami, podla toho ako sa k tomu lekar postavi a co sa stalo asi. ano, ja platim sa celkovu, lebo som bojko. kebyze sa dam robit v lokalke, bolo by to zdarma.a navyse ja mam problem len s lavym prsnikom a doktor mi sam navrhol ci to chcem dorovnat alebo spravime oba. lebo ja som ich nechcela take prirodzene, ale maximalne vypnute. tak tomuto sa podla mna hovori charakter.