Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

Tak baby, uz mam pristup do galerky ;-) ja neviem, ale zatial sa mi zdaju vsetky prska krasne ale male :-)..mne sa pacili take ako ste sem niektora dala z facebooku, taka blondina dievca leta..ktora z vas tu ma take vacsie, nech mozem kuknut?

Cheri39

lucy, aj ja som najskôr chcela anatomy, aby boli prirodzené, ale červeň mi pri konz. vysvetlil, že ak by mi ich dal - pri mojich ovísačkách, tak mi to vyplní dolnú časť prsníka a dekolt zostane plochý, takže on mi odporučil 400 ml okrúhle, a som rada, že som dala na jeho názor, s prskami som spokojná, mám pekný plný dekolt - a to som zatiaľ ani neskúšala push-upku, a pôsobia prirodzene... lekár by mal podľa mňa vychádzať z toho, čo je vhodné pre teba, aj čo sa týka tvaru aj veľkosti... a červeň je v tomto jednička.

Lia86

Ahojte dievčence,

Tak som tu opäť, bola som týždeň na dovče, ale čítala som vás na i-phone každý deň:) Náhodou ste nebola daktorá v Oraviciach v termálnych bazénoch? Bola tam jedna kočka, už mamina dvoch dievčat, ale tá mala neskutočne urobené prská...

Zásuvka,

Už mám aj T-mobil, ak budeš mať čas cinkni na 0910 855 557. Pokecáme, teším sa:)

cayman

Lucy
nemusis sa bat, Trska vychadza z tvojej predstavy a pokial mas dispozicie na gulate, tak ti ich urcite da. ja som tiez najprv vahala, lebo vsetky baby v galerke maju od neho anatomy az na liu86. nastastie ja som vhodna pre oba typy, tak som si vybrala tiez gulate.

adro03

Solnicka
ahoj ak to chces urobit tak to urob.aj ja som vahala ,ale teraz ked bolesti ustupuju konecne sa zacinam tesit a predstavovat si ako to bude bez podprsenky v inom obleceni.s pracou pana dr.som velmi spokojna.uz len sa poriadne vyspinkaj , naber vela sil , odvahu a vsetko bude dobre .ak budes amt otazku napis ,kazdy den so na fore. drzim palceky papa

Lucy1990

lubs
Tak som sa pomerala, a pod prsiami mam 73 cm, cez prsia a boky 90 ale este pas musim doladit, ten mam teraz 66 cm, ale este to ide dole, ved mam len 5 mesiacov po porode. A chcela by som velke prsia, okruhle implantaty, minimalne 500 ml. Aky je Trska, nesnazi sa za kazdu cenu vnutit svoj nazor? Lebo dr. Minarovjech mal tendenciu presadzovat svoj nazor, ked som povedala ze chcem okruhle, tak mi povedal ze okruhle nerobi, ze anatomicke vyzeraju prirodzenejsie :-/

Lucy1990

Jej dakujem baby za pochvaly :-)
A inak nie som vysoka, mam 170 cm ;-)tesim sa uz ked budem mat vstup do galerky a popozeram tie Trskove prsia. Idem sa pomerat, lebo teraz po porode ani neviem ake mam miery :-D

martinka54

lucy
ako pise lubs okolo 2800, ale pokial by si to mala aj s korekciou, tak mna to vyslo 3130 s dalsou nocou priplatenou. lebo pan doktor dava dreny a mne sa nechcelo ist s nimi na druhy den domov, preto som ostala den navyse.inak krasna postava a prsia, ja som tiez mala velmi pekne prsia, ale to kojenie urobilo svoje cary :-)

Lucy1990

lubs
Ach jaj, presne ako pises, aj ja som ich pred kojenim mala fajn a teraz su hrozne :-( nevadi, urobime si este krajsie ;-) a toto su moje prska pred kojenim www.fotopatracka.cz
a potom uvidis ked pride do galerky moja fotka ako vyzeraju teraz...